Stiri Interne Video

De la Goran Bregovic, in Playboy! Anca Pop este lipsita de limitari sexuale!

Scris de Administrator

Dupa ce i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, Anca Pop apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Playboy si intr-un pictorial incendiar!

anca-pop-goran-bregovic3

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Playboy, intr-un pictorial incendiar.

Romanca, nascuta in Moldova Noua si crescuta in Canada, a revenit de putin timp in tara, a lansat piesa “Free Love” si se descrie ca fiind o artista libera.

Anca-Pop-Playboy6

“Ma defineste dragostea libera, asumata, fara inhibitii. Recunosc ca nu am limitari sexuale. Dar ca sa spun DA trebuie sa-mi placa ce mi se propune si sa nu ma plictisesc”, declara solista.

In interviul acordat revistei, Anca Pop face o comparatie intre barbatii din Romania si cei din Canada si recunoaste ca cei de pe plaiurile mioritice sunt adevaratii jucatori.

anca-pop-goran-bregovic

“Imi place ca in Romania oamenii se exprima mult mai liber din punct de vedere sexual decat in Canada. Aici e mult mai natural sa curtezi pe cineva, indiferent ca esti femeie sau barbat. In schimb, in Canada, daca faci avansuri unui barbat, exista riscul ca el sa se comporte ciudat. In Romania, barbatii sunt mai plini de viata, mai interesanti si mult mai curajosi! Barbatii din Romania sunt Real Players”, marturiseste Anca Pop in interviul acordat revistei Playboy.

Anca-Pop-Playboy5

Anca Pop are o activitate profesionala inedita. In 2012 a colaborat cu Goran Bregovic pentru piesa ei, si a compus doua dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, “Champagne for gypsies”. In plus, este prima si singura cantareata de la noi care a fost invitata sa cante pe scena cu artistul sarb la cateva concerte sustinute de acesta in Romania si la Belgrad.

anca-pop-goran-bregovic4

Anca Pop a lansat de curand piesa “Free Love”, care are peste 1,3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Alaturi de Anca Pop, in editia de iulie-august a revistei Playboy se afla o pleiada de fete frumoase, de la playmate-ul Gia Marie la Samantha Taran si Katrina Elizabeth.

Anca-Pop-Playboy2

Ca de obicei, iepurasul vine si cu o multime de ”prajiturele” pentru cei care nu au abandonat minunata activitate a lecturii. Un interviu cu campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, si altul cu Jason Cameron, realizatorul emisiunii Mancaves, de la Discovery TV, care ne dezvaluie cum e sa construiesti cel mai bun ”barlog” pentru barbati. Mai multe detalii pe www.playboy.ro

iulie-august-Anca-Pop

Editia de iulie-august a revistei Playboy se gaseste acum la toate punctele de distributie a presei.

Credit foto: Marius Baragan pentru Playboy

Scrie un comentariu