News

S-a maritat cu un turc, este fericita, dar are un of: Anca Neacsu nu poate ramane insarcinata!

Scris de Alexandru Manea

Anca Neacsu, fosta solista din trupa A.S.I.A., marturisteste ca nu a reusit pana acum sa ramana insarcinat, desi isi doreste foarte mult acest lucru. Artista este casatorita de aproape un an cu turcul Serkan Yaman.

anca-neacsu-serkan-cununie-3

Anca Neacsu este casatorita de aproape un an de zile cu turcul Serkan Yaman, se declara fericita, dar are un singur of: nu a reusit pana acum sa ramana insarcinata.

Artista marturiseste ca incercarile de pana acum nu au oferit rezultatul mult asteptat.”Vrem (n.r. sa devenim parinti), dar cand o sa fie. Pana acum nu a fost sa fie. Suntem ok din toate punctele de vedere, dar nu s-a prins pana acum. El vrea foarte mult… Si eu… Ne dorim”, a declarat solista conform Cancan.ro.

anca-neacsu-serkan-cununie

Dezamagirea este cu atat mai mare cu cat Serkan isi doreste multi mostenitori. ”Serkan e disperat inca dinainte de nunta imi tot zice de copii. Copii ! Copii ! Vrea multi copii. Sa fie inalti ca el si sa semene cu mine”,  a declarat Anca pentru ADPM.ro.

anca-neacsu-serkan-cununie-1

Anca si Serkan s-au casatorit in luna iunie a anului trecut Au organizat, mai intai, cununia civila pe un iaht ancorat in portul din Istanbul. Acolo au semnat cei doi actele iar acum se pregatesc de nunta. Solista vrea sa faca o petrecere mov in Romania.

„Movul este viata mea. Am numarul «MOV» la masina, casa din Turcia e toata mov, dormitorul de aici. Era firesc ca si nunta mea sa fie mov. Tortul e mov, scaunele sunt mov, totul este mov”, a declarat Anca atunci.

 

La cateva zile distanta, cei doi au facut si nunta, de aceasta data in Romania. a facut si nunta, de aceasta data in Romania. Sotul ei, Serkan Yaman, a avut astfel ocazia sa vada cum petrec romanii la astfel de evenimente. Petrecerea a avut loc intr-un restaurant din Bragadiru.

Anca a fost atunci, in toiul petrecerii, furata si rascunparata de sot, el trebuind sa ii scoata jartiera cu dintii, sa ii faca o declaratie de dragoste in vazul tuturor si sa danseze cu nasul.

La petrecerea la care s-au servit preparate traditionale romanesti, au cantat trupa lui Axinte si Gina Pop. Spre dimineata, nu a putut lipsi nici o piesa traditionala turca, pe care invitatii s-au dezlantuit la unison.

Scrie un comentariu