Stiri Interne

Anca Neacşu divorţează de soţul turc după 10 ani

Scris de Ana Kozma

Anca Neacșu, fostă componentă a trupei A.S.I.A., se desparte după 10 ani de soțul ei turc, Serkan Yaman. Artista a intentat deja divorțul și spune că va dezvălui motivele separării atunci când se va simți pregătită.

Anca Neacşu divorţează de soţul turc după 10 ani

Un nou divorț în showbiz-ul autohton. Este vorba despre Anca Neacșu, fostă componentă a trupei A.S.I.A, și soțul ei turc. Anca Neacșu divorțează de Serkan Yaman după un mariaj de 10 ani.

„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Anca Neacșu promite să dezvăluie adevărul despre despărțirea de soț. Spune că o va face atunci când se va liniști.

„Culpa este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”, a mai spus ea pentru Fanatik.ro.

Anca și soțul ei turc s-au îndrăgostit nebunește în urmă cu mai bine de 10 ani. S-au căsătorit în 2012. Mai întâi civil, pe un yacht ancorat în coloratul Istanbul. Apoi, au făcut nunta în România, într-un restaurant de lux de lângă București.

S-a maritat cu un turc, este fericita, dar are un of: Anca Neacsu nu poate ramane insarcinata!

Scrie un comentariu