Stiri Interne

FOTO! Anca si Stefan Lungu, in vacanta prin Bucovina cu fetita lor de doar 5 luni!

Scris de Administrator

Anca si Stefan Lungu s-au incumetat de curand sa plece la un drum de 6 ore cu masina, pana in Bucovina, impreuna cu micuta Natalia, fetita lor de aproape 5 luni. Aceasta a fost prima vacanta in Romania a Printesei Lingurita, asa cum ii place Ancai sa o alinte pe fiica ei.

anca-lungu-vacanta

Micuta Natalia, fetita Ancai Lungu, a avut parte de prima ei vacanta in Romania. Prezentatoarea Observatorului de week-end de la ora 19.00 de la Antena 1 si sotul ei si-au dus fetita in Bucovina, acolo unde micuta si-a vazut pentru prima oara strabunica si verisoarele.

anca-lungu-vacanta1 anca-lungu-vacanta2

”In Bucovina, Natalia si-a vazut pentru prima data rudele, apoi am vizitat manastirea Dragomirna, din apropierea Sucevei si Muzeul Satului Bucovinean. Printesa Lingurita a avut parte de cel mai lung drum al ei, care a durat 6 ore, timp in care a fost extrem de cuminte in scaunelul ei de masina. Insa prima ei vacanta a fost in Grecia, in insula Skiathos”, povesteste Anca Lungu.

anca-lungu-vacanta3 anca-lungu-vacanta4

Prezentatoarea de la Antena 1 mai spune ca la manastire si-au dorit mult sa ajunga pentru ca acolo ea si sotul ei s-au rugat cu mai bine de un an in urma pentru a o primi in dar pe Natalia.

anca-lungu-vacanta5 anca-lungu-vacanta6

”Iar la Muzeul Satului mi-am amintit de vacantele petrecute la bunicii pe care din pacate nu-i mai am si a caror casuta din lut, cu cerdac si laicere pe pereti, arata exact ca cele expuse”, isi aminteste emorionata Anca.

anca-lungu-vacanta7 anca-lungu-vacanta8

Desi se spune ca parintii nu au niciodata vacanta in adevaratul sens al cuvantului, Printesa Polonic recunoaste ca in ciuda oboselii si a activitatilor solicitante impuse de un bebelus, excursia cu cea mica alaturi este pentru ea infinit mai frumoasa.

anca-lungu-vacanta9 anca-lungu-vacanta10

”Cele mai dragi vacante ale noastre sunt cele petrecute in Grecia. Acolo ne-am unit in fata lui Dumnezeu anul trecut si tot acolo am dus-o si pe Natalia pentru prima data. Insa n-am simtit niciodata o satisfactie mai mare decat atunci cand Natalia mi-a zambit fericita in brate”, a marturisit Anca Lungu, emotionata.

Scrie un comentariu