Stiri Interne

Anca Lungu este insarcinata si se muta la Nisa alaturi de iubitul bogat

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce a iesit din casnicia problematica cu Stefan Lungu, Anca Rusu l-a intalnit pe “barbatul visurilor ei”, un om de afaceri cu multe milioane in cont, alaturi de care va locui in continuare in Nisa, si cu care este deja insarcinata in sase luni.

Anca Lungu este insarcinata si se muta la Nisa alaturi de iubitul bogat

Viata s-a schimbat radical in cazul Ancai Lungu. Dupa ce a divortat de Stefan Lungu, cu care a avut o casnicie afectata de problemele acestuia cu justitia, si cu care are o fetita de patru ani, prezentatoarea de la Antena 1 a cunoscut un alt barbat, de aceasta data unul cu o situatie finanaciara extrem de buna, care locuieste in Nisa si care are conexiuni puternice pe Coasta de Azur.

L-a tinut departe de lumina reflectoarelor pana acum si probabil asa se va intampla si in continuare in conditiile in care va parasi Romania si se va muta alaturi de acesta in Franta.


Aseara, Anca Lungu si-a luat ramas bun de la colegii de la Antena si de la telespectatori, prezentand ultimul Observator. Cu aceasta ocazie am aflat si ca este insarcinata deja in sase luni cu noul ei iubit.

Anca Lungu si-a lansat carte de retete. Iata cine a fost sa o sustina!


Odata mutata in Nisa, Anca Lungu va pastra legatura cu meseria de jurnalist si va ramane corespondent al Antenei 1 pe Coasta de Azut. Locul ei la pupitrul de stiri va fi ocupat in continuare de Octavia Geamanu si Cosmin Stan.

Scrie un comentariu