Stiri Interne

Anca Lungu, casa ecologica langa padure! Iata cum arata!

Scris de Alexandru Manea

Anca Lungu si sotul ei, Stefan, locuiesc de ceva vreme intr-o casa ecologica, cu aspect futurist, situata langa padurea din Corbeanca. Iata cum arata locuinta construita pe un teren de 1000 de metri patrati.

anca-lungu-casa-stefan

Anca Lungu si Stefan Lungu au investit anul trecut in constructia unei vile cu adevarat impresionante. Si-au dorit o locuinta spatioasa, cu geamuri imense, care sa le ofere lumina naturala si o priveliste spre padure. Vila, acoperita cu lemn, a fost construita pe un teren de 1000 de metri patrati in Corbeanca, langa padure.

In ultimele luni, Anca Lungu a postat pe Facebook mai multe fotografii in care se observa cu si-a amenajat locuinta in care isi creste in prezent fetita, Natalia, in varsta de sapte luni.

anca-lungu-casa-3

Foto: Cancan.ro 

anca-lungu-casa-1

Marti, Anca si Stefan Lungu au avut insa neplacuta surpriza ca locuinta sa ramana fara curent aproape intreaga zi. Cu atat mai neplacut cu cat incalzirea se face pe baza energiei electrice.

anca-lungu-casa-2

anca-lungu-casa-4

anca-lungu-casa-6

anca-lungu-casa-semineu

“Aproape 10 ore fara curent electric si inca numaram. Numaram orele si termenele la care Enel estimeaza ca se va rezolva problema. Cel de-al 4 lea termen e 23.30 si nu avem curent de la ora 10.

E deja frig in casa, nu mai avem apa si nici rabdare si poate ca le-am fi multumit domnilor de la Enel pentru o seara romantica la lumina lumanarilor daca nu am fi avut si un bebelus care chiar are nevoie de anumite conditii.

Au fost foarte amabili la telefon dar au spus ca nu au solutii si nici certitudinea ca nu va exista si un al 5 lea termen. Si daca Enel e imaginea monopolului, noi, abonatii, ramanem imaginea frustrarii pentru ca nu avem alternativa. Si la fel cum mi-a urat doamna draguta de la telefon, la fel va urez si eu : o seara placuta!”, s-a plans ea pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu