Stiri Interne

Anca Lungu a aniversat 3 ani de casnicie in Italia. Iata cum a petrecut alaturi de Stefan

Scris de Alexandru Manea

Anca Lungu a implinit de curand 30 de ani si 3 ani de casnicie alaturi de Stefan Lungu. Cei doi soti au ales sa marcheze momentul printr-o vacanta in Italia. Iata cum au petrecut.

anca-lungu-stefan-fetita

Anca Lungu a implinit de curand 30 de ani. Prezentatoarea stirilor de la Antena 1 a ales sa marcheze momentul printr-o vacanta in Italia alaturi de sotul ei. Deplasarea s-a suprapus si cu o alta aniversare, a trei ani de casnicie.

anca-lungu-30

Cei doi au plecat spre Roma si regiunea Toscana alaturi de fiica lor, Natalia. Italia este, de altfel, si tara unde s-au casatorit, in urma cu trei ani. Atunci si-au promis ca se vor intoarce acolo in formula de trei, alaturi de viitorul lor copil. Si asa au si facut recent.

nunta-anca-rusu-stefan-lungu

Au ajuns in Montalcino, localitatea in care s-au casatorit, si au vizitat castelul in care a avut loc nunta si au refacut cateva fotografii.

anca-lungu-stefan-italia anca-lungu-fetita-2 anca-lungu-fetita

Apoi au vizitat Roma, unde s-au plimbat toata ziua pe strazile Cetatii Eterne. „Am mers si cate 8-9 ore pe zi, in conditiile in care am avut-o si pe Natalia cu noi. E adevarat ca ne-a salvat caruciorul ei, in care a stat linistita destul de mult timp. Desi are mai putin de doi ani, e deja a 4 a oara cand iese din tara. Ne facem toate vacantele impreuna cu ea. Prima oara a fost in Grecia, imediat dupa botezul ei, cand avea mai putin de 4 luni”, a povestit Anca pentru Click.

Scrie un comentariu