Stiri Interne

Anca Bucur este insarcinata. Miss Fitness Universe, mama pentru prima data!

Scris de Alexandru Manea

Anca Bucur, cea care a fost incoronata Miss Fitness Universe 2017, este insarcinata pentru prima data. Sportiva a anuntat marea veste si a publicat prima fotografie cu burtica aflata in crestere. Iata cine este tatal copilului.

Anca Bucur este insarcinata. Miss Fitness Universe, mama pentru prima data!

Anca Bucur a devenit faimoasa in toata lumea dupa ce a castigat multe competitii sportive in lumea fitness-ului si a fost incoronata Miss Fitness Universe 2017. Frumoasa romanca a pus insa pauza, pentru o perioada, antrenamentelor pentru astfel de competitii pentru a se dedica vietii de familie.

Casatorita cu Dragos Ionescu, la randul sau sportiv de performanta, Anca a ramas insarcinata si a dat recent marea veste postand pe pagina ei de socializare o fotografie in care tine mana pe burtica aflata in crestere. In prezent sarcina se afla in 15 saptamani.

Cum se mentine in forma Anca Bucur, castigatoarea Miss Fitness Universe!

„Suntem mici, dar ne facem noi mari si voiosi! Desi primul trimestru a fost chinuitor pentru mine, cu stari de greata, oboseala, balonare, ma bucur ca suntem sanatosi si totul decurge normal. Mi-am tinut clasele fara probleme, sesiunile de alergare si proiectele de care ma ocup. Cartile spun ca trimestrul al doilea este «miere». Hmmm, ce bine!”, a scris sportiva pe Instagram.

Sotul Ancai Bucur este hocheist. S-au cunoscut in urma cu sapte ani cand i-a fost client al salii acesteia de fitness si a reusit sa slabeasca 10 kilograme in sase luni. In 2014, cei doi s-au casatorit in Las Vegas.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu