Stiri Interne

Anamaria Prodan si medicul stomatolog Yazan Aq, premiati la Gala anului 2018

Scris de Iancu Iulia

Impresara de Fotbal si specialistul in stomatologie estetica, Yazan Aq, si-au afisat zambetele perfecte, joi seara, in cadrul Galei Preformantei si Excelentei. Atat medicul cat si celebra sa pacienta au fost premiati in domeniile lor de activitate.

In fiecare an, are loc Gala Performantei si Excelentei, la Ambasador Events, in cadrul careia se premiaza oameni de succes din toate domeniile de activitate. Locatia care a gazduit evenimentul a  strans sub aceeasi cupola reprezentanti de soi din moda, din lumea medicala, business dar si din sport. Anamaria Prodan s-a remaecat la bratul barbatului care a facut-o sa zambeasca larg, nimeni altul decat specialistul in stomatologie estetica Yazan Aq.

Dupa cum deja se stie, celebrul medic i-a asigurat un zambet a la Hollywood, cu fatete de ultima generatie. Cei doi s-au asezat la aceeasi masa apoi au fost poftiti pe scena pentru a-si ridica premiile. Anamaria Prodan a primit „Premiul de excelenta in impresariat si manageriat / regina fotbalului romanesc”. In timp ce doctorului Yazan Aq i-au fost recunoscute meritele cu Premiul de Excelenta in implantologie si estetica dentara. Nu este de mirare acest premiu, avand in vedere ca in ultimii ani, la serviciile acestuia au apelat nenumarati pacienti printre care si vedete precum Stefan Stan, Pepe, Conect-R sau Oana Radu.

Scrie un comentariu