News

Ana Ularu, in rolul Morticiei din „Familia Adams” pentru emisiunea „Ca-n filme” de pe DIGI 24!

Scris de Christian Stan

Este castigatoarea premiului Gopo pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru rolul din „Periferic”, accepta cu naturalete orice provocare si o va intruchipa pe Morticia Addams intr-o editie dedicata filmului horror a emisiunii „Ca-n filme”

Actrita Ana Ularu a acceptat provocarea de a filma noaptea, intr-o casa parasita, cu toate ingredientele genului – machiaj, costum, decor, transformandu-se astfel intr-un veritabil personaj de film horror, o Morticia Addams a zilelor noastre.

Despre Ana Ularu mai trebuie adaugat ca, printre cele mai recente realizari ale sale, se numara si colaborarea cu regizoarea daneza Susanne Bier, castigatoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina („In a Better World”). In noua pelicula ce urmeaza sa fie lansata anul acesta, Ana joaca alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, interpretii rolurilor principale.

Ana Ularu ii va incanta pe telespectatorii emisiunii Ca-n filme, duminica, de la 20.20, la Digi24, cu un rol care o prinde manusa.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu