Stiri Interne Video

Ana Maria Mărgean, câștigatoarea Românii au Talent. Ce va face cu premiul cel mare!

Scris de Ana Kozma

Vineri seara s-a desfășurat finala sezonului cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent. Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc, este marea câștigătoare. La doar 11 ani, a reușit să cucerească atât juriul, cât și publicul. Iată ce va face cu premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro.

Ana Maria Mărgean, câștigatoarea Românii au Talent. Ce va face cu premiul cel mare!

Vineri seară a avut loc finala sezonului cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent. Marea câștigătoare a serii a fost Ana Maria Mărgean. Fetița de 11 ani a reușit să o impresioneze în etapa live-urilor pe Andra, jurata apăsând atunci Golden Buzz-ul. Vineri, în finală, fetița ventriloc a impresionat întreg publicul telespectator.

„Nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Încă plutesc, nu m-am trezit din visul acesta frumos. Vă mărturisesc că sunt în al nouălea cer. Este cea mai frumoasă experiență din viața mea. Mereu mi-am dorit să vin la Românii au talent și, pentru mine, era un vis împlinit doar să ajung în finală. Nu mă așteptam să câștig. Părinții mei sunt și ei copleșiți de emoții, nici lor nu le vine să creadă. Sunt foarte mândri de mine!”, a declarat Ana Maria Mărgean pentru Click.ro.

De asemenea, câștigătoarea Românii au Talent, sezonul 11, a dezvăluit ce va face cu premiul cel mare. Acesta are o valoare de 120.000 de euro. Planurile ei au legătură cu dragostea sa nemărginită față de necuvântătoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

„Aș vrea să investesc în educația mea muzicală, să le cumpăr ceva frățiorilor mei și familiei. Pentru mine, cel mai mult îmi doresc un cățeluș mic și pufos, pe care să-l strâng în brațe toată ziua. Mi-ar plăcea un bichon maltez, pentru că poate fi ținut în casă. Sora mea vrea o pisică. Noi mai avem acasă un papagal și trei broscuțe țestoase. Și lor vreau să le cumpăr un acvariu mai mare cu filtru, ca să fie mai în largul lor. Iubesc animalele, mereu mi-am dorit multe, dar în apartament e mai greu. Visul meu este să fac un hotel pentru animalele de companie și să am personal grijă de ele. Sau ne-am puta muta din apartament, la o casă cu grădină, ca să putem ține mai multe suflețele”, a declarat câștigătoarea Românii au Talent.

Semifinaliștii Românii au Talent 2021. Cine va câștiga?

Scrie un comentariu