News

Mister: Nu s-au gasit droguri si sticle de bautura in casa lui Amy Winehouse

Scris de Alexandru Manea

Despre Amy Winehouse s-a speculat ca a murit in urma unei supradoze de stupefiante. Cu toate acestea, politia nu a gasit in casa solistei nici urma de droguri sau de bautura invaluind decesul artistei intr-un mister si mai mare.

Imediat dupa ce s-a anuntat moartea lui Amy Winehouse, presa si publicul au dat verdictul aproape instantaneu: a murit in urma unei supradoze, stiindu-se dependenta ei de alcool si droguri.

Cu toate acestea, la doua zile de la deces, politia a declarat ca nu s-a gasit nicio urma de drog, nicio seringa si nici sticle de bautura in casa in care a murit solista.

Mai mult, cu o zi inaintea mortii, Amy a vizitat medicul care s-a declarat multumit de evolutia ei. Aceste declaratii invaluie decesul cantaretei intr-un si mai mare mister.

Cu toate acestea, prietenii cantaretei spun ca Amy s-ar fi drogat inainte de a ajunge acasa. In noaptea dinaintea mortii sale, Amy Winehouse ar fi petrecut in stil mare: cu cocaina, ectsasy si ketamina.

Artista a fost vazuta cumparand drogurile de la un dealer din Camden, vineri seara. Amy a petrecut vineri noaptea in compania unor prieteni, insa nimeni din anturajul ei nu credea ca se va ajunge atat de departe.

Prietenii lui Amy Winehouse cred ca aceasta a murit dupa ce a amestecat o pastila de ecstasy cu alcool.

Scrie un comentariu