News

Amna, pe urmele Innei: ceruta sa concerteze in Mexic! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Amna incepe noul an cu dreptul si, dupa succesul fulminant obtinut in Columbia, unde a cantat in fata a 80.000 de oameni, a primit propunerea de a concerta in Mexic.

Imaginile cu spectacolul sustinut in Bogota au ajuns in toata America Latina, astfel ca solista din Romania este acum ofertata sa cante si in capitala Mexicului.

Propunerea a venit de la o companie locala care este dispusa sa sustina un turneu al artistei in orasele mari din regiune.

Amna se declara magulita de impactul major de care se bucura in America Latina si, pentru a face fata cererilor de interviuri din partea presei locale, asa cum s-a intamplat si in Columbia, a inceput sa ia lectii de perfectionare a limbii spaniole.

In luna noiembrie a anului trecut, Amna a dat lovitura in Columbia, acolo unde hitul ei “Tell Me Why” s-a situat in fruntea clasamentelor muzicale luni la rand.

Artista din Romania a sustinut un concert in fata a peste 80.000 de oameni fiind primita ca un adevarat star international: cu hoarde de fani la aeroport, zeci de propuneri de interviuri si un puhoi de spectatori la show-ul ei sustinut in aer liber.

Popularitatea Amnei in tara sud americana a sporit odata cu propunerea artistului columbian Rivera de a colabora la piesa “Hey Ho”, care a devenit hit peste noapte, depasind 1 milion de vizualizari pe YouTube in doar 2 saptamani.

Concertul Amnei, organizat de 40 Principales, cel mai important post de radio al tarii, a fost inclus intr-un maraton muzical de 10 ore, artista fiind cap de afis al evenimentului.

Scrie un comentariu