Evenimente Stiri externe

Scandal la Cannes! Actrita America Ferrera a fost „violata” pe covorul rosu!

Scris de Christian Stan

Un jurnalist ucrainean pe numele lui Vitalii Sediuk a provocat un urias scandal pe covorul rosu, aseara la Festivalul de Film de la Cannes. Scapat din ochi de ofiterii de securitate, Sediuk a zbughit din loja rezervata presei si s-a „varat” sub rochia voluminoasa a actritei America Ferrera. Gestul sau a fost catalogat de presa internationala drept o „violare” a intimitatii actritei.

america-2

america-ferrera

america-5

Soc si stupoare pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde intimitatea actritei America Ferrera a fost violata de un jurnalist ucrainean, care are o reputatie din a le pune pe marile celebritati in ipostaze jenante.

Jurnalistul, pe numele lui Vitalii Sediuk si-a castigat faima internationala dupa ce a fost pleznit peste obraz de Will Smith in timpul unui interviu, asta dupa ce s-a repezit la actor sa-l sarute. Apoi, Sediuk l-a abordat la o premiera de film pe Bradley Cooper si l-a apucat pe acesta de organele lui genitale, iar la Grammy-ul a boicotat discursul lui Adele alergand pe scena in timp ce artista britanica se afla la microfon.

striker3

Isprava de aseara a lui Sediuk s-a petrecut in timpul premierei peliculei „How to Train Your Dragon 2”, in timp ce Kit Huntington, Cate Blanchett si America Ferrera pozau in fata fotografilor. Sediuk a intrat dintr-o data sub rochia actritei, spre socul lui Ferrera care nu s-ar fi asteptat niciodata ca un astfel de lucru sa se intample in timpul unei premiere de film.

striker3

Ofiterii de securitate l-au indepartat repede pe Sediuk de pe covorul rosu, insa ucraineanului parea sa nu-i pese deloc de cele intamplate.

Scrie un comentariu