News Stiri externe

Amber Heard, batuta de Johnny Depp! I-a aruncat un iPhone in fata si episoadele violente sunt repetate!

Scris de Christian Stan

Va informam zilele trecute ca Amber Heard a introdus in instanta actele de divort, dupa doar 15 luni de mariaj cu Johnny Depp. Se pare ca picatura care a umplut paharul a fost o cearta in ziua de 21 Mai, cand actorul a lovit-o pe actrita cu un iPhone in fata. Urmele abuzului sunt vizibile, insa Amber pretinde ca au existat cel putin 6 episoade violente in scurtul lor mariaj.

amber heard 2

amber heard 5

Amber Heard joaca cartea adevarului si face publice lucruri pe care nimeni nu le stia pana acum despre Johnny Depp. Actrita a fost agresata fizic de Johnny in nenumarate randuri, cel mai violent incindent petrecandu-se in seara zilei de 21 Mai, cand actorul a lovit-o in fata cu un iPhone. Actrita a introdus a doua zi actele de divort si acum a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Depp.

amber heard 9

„La doar o zi dupa moartea mamei sale a ajuns acasa si mi-a facut scandal din nimic. Era beat si euforic, a luat telefonul mobil si l-a pus in palma ca o minge de baseball si l-a aruncat spre mine cu mare putere. Apoi m-a prins de par, in timp ce am incercat sa ma ridic de pe canapea. A continuat sa tipe la mine, ma tragea de par, ma lovea si ma apuca violent de fata”, declara Amber in fata judecatorilor.

amber heard 3

In timpul scandalului Amber a apucat sa-i trimita un sms unui prieten, iar violentele au incetat doar dupa ce acesta a ajuns la vila in care ei locuiesc. Depp a parasit atunci proprietatea, insa nu inainte de a lua o sticla de sampanie si de a sparge tot ce i-a stat in cale. Depp a incercat sa-i ofere lui Amber o suma importanta de bani pentru a nu depune plangere si a nu face public acest episod.

Urmele abuzului sunt vizibile, iar instanta i-a dat actorului interdictie de a mai se apropia de Heard pana la urmatoarea infatisare, programata pentru luna iunie.

Depp trebuie sa stea la 200 de metri distanta de Amber pentru a nu fi aruncat in inchisoare, iar aceasta are dreptul de a locui in continuare in vila lor din Los Angeles.

Acest incident nu a fost unul izolat, iar actrita sustine ca actorul este dependent de droguri si de alcool si ca a fost agresata de cel putin 6 ori in cele 15 luni de mariaj. In ziua cand a implinit 30 de ani, pe 21 Aprilie, Amber a fost din nou victima unui episod violent.

amber heard

Cei doi au planuit o petrecere acasa, iar Depp a intarziat si a ajuns ultimul, dupa ce toti invitatii erau deja la masa. La sfarsitul serii cei doi au inceput sa se certe pe seama intarzierii lui, iar totul a degenerat intr-un alt episod violent.

amber heard 2

„Johnny m-a apucat de umeri, si m-a aruncat in pat. A blocat usa dormitorului. Apoi m-a apucat de par si m-a aruncat pe podea. Imi tinea capul pe podea, in timp ce ma injura, tipa la mine si ma tragea de par. Dupa cateva minute, Johnny a parasit locuinta, insa nu inainte de a sparge tot ceea ce i-a stat in cale”, mai spune Heard.

„Johnny a recunoscut in mod public ca a fost dependent de alcool si droguri”, specifica Heard in declaratia data in fata judecatorului.

„Se enerveaza foarte repede. Este paranoic si comportamentul sau poate fi, uneori, infricosator. In cursul casniciei noastre au fost cel putin 6 episoade in care m-am temut pentru viata mea. Relatia lui Johnny cu realitatea oscileaza in functie de interactiunea lui cu drogurile si cu alcoolul. Din acest motiv ma tem pentru siguranta mea. Sunt ingrozita ca se poate intoarce in orice moment in casa in care locuim, in care are inca acces complet in ciuda faptului ca i-am implorat pe cei care se ocupa de securitatea lui sa ma protejeze”, a mai spus actrita.

Scrie un comentariu