News Stiri externe

Amber Heard a donat cele 7 milioane de dolari primite de la Johnny Depp!

Scris de Christian Stan

In aceasta saptamana, Amber Heard s-a hotarat sa renunte la acuzatiile de violenta domestica dupa ce a primit suma de 7 milioane de dolari de la Johnny Depp. Vrand sa demonstreze ca tot scandalul nu a fost pentru bani, Amber doneaza acum milioanele la o asociatie care lupta pentru femeile ce sunt victime ale violentei in familie.

amber heard

Amber Heard a plecat cu 7 milioane de dolari din casnicia cu Johnny Depp, asta dupa ce s-a hotarat in aceasta saptamana sa renunte la acuzatiie de violenta domestica.

“Relatia noastra a fost intensa, pasionala, cateodata volatila, insa tot timpul a fost vorba despre dragoste. Niciuna dintre parti nu a mintit si nici nu a facut acuzatii pentru castiguri financiare. Nu a fost niciodata vreo intentie de a face rau fizic sau psihic. Amber ii doreste tot binele lui Johnny de acum inainte si va dona o parte din suma primita in scopuri financiare. Nu se vor mai face declaratii publice pe aceasta chestiune”, se precizeaza in declaratia comuna a partilor, facuta publica de avocati.

Acum, Amber Heard impresioneaza si demonstreaza ca tot scandalul cu Johnny Depp nu a fost despre bani. Actrita doneaza cele 7 milioane de dolari catre doua organizatii caritabile care se ocupa de femeile cu copii, victime ale abuzului in familie.

Amber va dona banii catre American Civil Liberties Union si Children’s Hospital of Los Angeles, la aceasta din urma ea muncind ca si voluntar vreme de 10 ani.

„Banii nu au fost niciodata obiectul acestui proces, singura exceptie este ca mi-am dorit aceasta despagubire ca sa o pot dona catre femeile care nu se pot apara singure de sotii lor”, declara actrita.

Scrie un comentariu