News

Noua Lindsay Lohan! Amanda Bynes a fost arestata pentru posesie de marijuana!

Scris de Christian Stan

Dupa Britney Spears si Lindsay Lohan un alt copil minune sufera de o grava depresie si a ajuns sa aiba problem cu legea. Cata vreme Lindsay este la dezintoxicare, paparazzi sunt ocupati acum cu Amanda Bynes, care a fost arestata joi noaptea pentru ca a aruncat un joint de marijuana de la fereastra apartamentului ei din New York City.

amanda3
amanda1

Fostul star al canalului pentru copii Nickelodeon, Amanda Bynes, ii calca pe urme cu success lui Lindsay Lohan si a devenit, peste noapte, tinta paparazzilor.

Amanda a avut o cariera de succes ca actrita de comedie in filme si in seriale tv pana in anul 2010, cand a decis sa se retraga. Amanda avea pe atunci doar 24 de ani, iar ultimii trei ani i-a petrecut petrecand si frecventand anturaje dubioase.

Amanda Bynes a fost arestata joi noaptea dupa ce administratorii complexului rezidential din Manhattan (acolo unde locuieste actrita), au sunat la politie si s-au plans ca aceasta a aruncat pe fereastra un joint de marijuana. Colocatarii lui Bynes au sustinut in fata politistilor ca actrita a fumat jointuri chiar si in holul cladirii.

amanda-2

Bynes a fost dusa la sectia de politie incatusata la mani si la picioare, iar aceasta si-a acoperit capul cu o peruca blonda. Bynes a negat in fata unui judecator faptul ca a fumat marijuana, iar avocatii actritei a pretins ca aceasta fumeaza doar tutun.

Dupa audierea preliminara, judecatorul a dispus eliberarea actritei si a stabilit o noua data de infatisare la tribunal, pentru luna iulie.

„Fumez doar tabac. Nu beau si nu am luat niciodata droguri. Nu am avut un joint in viata mea”, a scris Amanda pe Twitter, imediat dupa eliberare.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu