News

Drama continua! Amanda Bynes pretinde ca a fost „pleznita peste zonele intime” de un politist!

Scris de Christian Stan

Amanda Bynesa fost arestata joi noaptea pentru ca a aruncat un joint de marijuana de la fereastra apartamentului ei din New York City si a fost eliberata o zi mai tarziu de un judecator. Amanda a tinut sa precizeze pe contul ei de Twitter ca a fost agresata sexual de un politist, care a „pleznit-o peste vagin”.

amanda3
Fostul star al canalului pentru copii Nickelodeon, Amanda Bynes, ii calca pe urme cu success lui Lindsay Lohan si a devenit, peste noapte, tinta paparazzilor.

Amanda Bynes a fost arestata joi noaptea dupa ce administratorii complexului rezidential din Manhattan (acolo unde locuieste actrita), au sunat la politie si s-au plans ca aceasta a aruncat pe fereastra un joint de marijuana. Colocatarii lui Bynes au sustinut in fata politistilor ca actrita a fumat jointuri chiar si in holul cladirii.

Dupa ce un judecator a eliberat-o pana la o audiere ulterioara, ce va avea loc in luna iulie, Amanda s-a reintors pe Twitter si ii acuza pe politisti de hartuire sexuala.

„Nu credeti tot ce se scrie despre faptul ca am fost arestata. Toate sunt doar niste minciuni. Am fost agresata sexual de un politist in seara in care m-au luat la sectie. El a mintit si a declarat ca am aruncat un joint pe fereastra, atunci cand eu am deschis geamul pentru a intra aer curat. M-a pleznit peste vagin. Este vorba de hartuire sexuala. Ce este asa mare lucru? El mi-a pus apoi catusele si am fost trimisa spre examinare la un spital de boli mentale. Ofensator. Le-am cerut voie sa-mi chem avocatul, insa nu mi-au permis lucrul acesta. Politistii sunt niste ciudati. M-au agresat sexual si apoi au pretins ca am fumat marijuana. Nu s-au gasit insa droguri asupra mea si niciun joint aruncat de la fereastra. Din acest motiv m-a lasat judecatorul sa plec”, a scris Amanda.

Acuzatiile actritei au declansat o ancheta interna in cadrul NYPD, purtatorul de cuvant al politiei declarand presei ca politistii sunt chestionati de superiorii lor in legatura cu acest caz.

Acestia pretend ca in momentul in care au intrat in apartamentul Amandei era un fum gros in casa, iar in bucatarie au vazut un joint. Acestia pretend ca actrita a deschis fereastra in fata lor si l-a aruncat.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu