News Uncategorized

Exclusiv! Amalia Nastase: „Nu inteleg de ce oamenii trebuie sa se omoare dupa ce nu mai sunt impreuna”

Scris de Christian Stan

In ciuda faptului ca au divortat, Amalia Nastase si Ilie Nastase au ramas in relatii foarte bune si sunt parinti exemplari pentru cele doua fiice ale lor: Emma si Alesia. Intr-un interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, Amalia Natase povesteste cum a reusit sa ramana prietena cu Ilie si dupa divort si da detalii despre cauzele care au dus la destramarea relatiei lor.

Amalia Nastase a acordat un interviu pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, care va fi difuzat maine seara, de la ora 19:45. Fosta sotie a lui Ilie Nastase da detalii despre motivele care au dus la destramarea relatiei lor.

„Lipsa de comunicare este cea mai importanta cauza si ea duce la destramarea tuturor relatiilor. Nu stiu insa cata lume isi da seama de importanta comunicarii intr-o relatie. Intr-o relatie se poate spune ca respectivul s-a apucat de baut sau se uita dupa femei, insa pana sa ajungi acolo exista multe lacune de comunicare”, precizeaza Amalia.

„Cea mai importanta lectie invatata in urma divortului este aceea ca oamenii care au avut o relatie, indiferent ca s-a ajuns sau nu la casatorie, trebuie sa se respecte. Nu inteleg de ce oamenii trebuie sa se omoare dupa ce nu mai formeaza un cuplu. Istoria pe care o ai in spate contrazice acest lucru. Nu erati tot aceiasi oameni si cand spuneati ca va iubiti?”, se intreaba Amalia.

Ilie si Amalia Nastase au impreuna doua fiice, Emma si Alesia, iar fata cea mare a mostenit de la tatal ei pasiunea pentru sport.

„Alesia este sportiva. Face wakeboarding si sare cu placa. Se descurca de minune. Emma va fi insa artist. Ea olareste, picteaza, face prajituri, ii place la nebunie sa faca torturi”, mai precizeaza Amalia.

Scrie un comentariu