Evenimente News

Amalia Nastase, Andreea Esca, Mirela Stelea si Mihaela Drafta s-au lasat seduse de aromele parfumului Dahlia Noir by Givenchy!

Scris de Christian Stan

Givenchy a prezentat cel mai recent parfum, Dahlia Noir, in cadrul unui eveniment exclusivist si in prezenta a peste 200 de invitati la Artmark. Andreea Esca, Amalia Nastase, Maria Marinescu, Mirela Stelea si Mihaela Drafta s-au numarat printre vedetele prezente la acest eveniment exclusivist.

Creat sub indrumarea creativa lui Ricardo Tisci, Dahlia Noir intruchipeaza o femeie misterioasa si atipica si imbinarea perfecta dintre pericol si delicatete, sacru si profan.

Astfel, Artmark s-a transformat pentru o noapte intr-o lume plina de mister si senzualitate, o intoarcere la originile parfumeriei frantuzesti exceptionale si a luxului absolut.

 

Dahlia Noir a fost de altfel si inspiratia mai multor opere de arta create special pentru acest eveniment si expuse aici, care au evidentiat naturaletea, feminitatea si sensibilitatea parfumului.

Prin invitatii care au participat la eveniment, s-au numarat Andreea Esca, Alexandre Eram, Amalia Nastase, Mihaela Drafta, Mirela Stelea, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Adela Popescu si Radu Valcan, Ilie Nastase, Venera Arapu, Maria Radu, Alin Galatescu, Dana & Stephane Maitec, Roxana Iliescu si multi altii.

Moet Chandon, Madame Lucie si Zebra Catering au fost partenerii evenimentului  care  au contribuit la succesul  serii.

Scrie un comentariu