Stiri Interne

Amalia Năstase a pus la loc 15 kg după ce a slăbit inițial 30

Scris de Ana Kozma

În vara lui 2019, Amalia Năstase a reușit să slăbească spectaculos un număr impresionant de kilograme, după ce a urmat o dietă oloproteică personalizată, supervizată de nutriționist. Acum vedeta a pus la loc 15 kg. Iată cum are în plan să le dea jos.

Amalia Năstase a pus la loc 15 kg după ce a slăbit inițial 30

La început de 2019, Amalia Năstase s-a ambiționat să lupte cu kilogramele în plus. Nutriționistul i-a recomandat atunci o dietă personalizată de tip oloproteic. Dietă care a ajutat-o să ajungă, în câteva luni, de la 100 de kilograme, la 70.

Greutate pe care a menținut-o până recent. Perioada Sărbătorilor de iarnă pare că a dat-o peste cap pe vedetă. Amalia Năstase a pus la loc 15 kilograme după ce a slăbit inițial 30. Își dorește să scape rapid de ele și are deja un plan în acest sens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)

„De asta se ocupă un medic de medicină funcțională. Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă special făcută pentru mine, pentru greutatea mea. Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către doctor Ioana Berciu”, a declarat ea pentru Click.ro

Dieta pe care o urmează se bazează pe legume și proteine. Ouă, iaurt, carne, pește și fructe de mare. În toată această perioadă, va evita să consume pâine, dulciuri, paste și alcool.

„De băut numai apă. Adio vin! Voi ține această dietă o lună, chiar două. Trebuie să slăbesc 15 kilograme”, a mai spus ea.

Ce a mancat Amalia Nastase de a slabit 30 de kilograme

Scrie un comentariu