Stiri Interne

Amalia Enache va avea o fetita. Cine este, insa, tatal copilului?

Scris de Alexandru Manea

Amalia Enache va avea o fetita. Prezentatoarea de stiri de la Pro TV va deveni, pentru prima oara, mamica in vara acestui an, insa nu divulga cine este tatal copilului, dar nici nu dezbate pe seama zvonurilor ca a apelat la fertilizare in vitro.

amalia-enache-insarcinata-1

Amalia Enache va avea o fetita. Prezentatoarea de stiri de la Pro TV va deveni mama, pentru prima data, in vara acestui an. Despre tatal copilului Amalia ezita sa vorbeasca, pastrand detaliile intime.

S-a zvonit ca ar fi apelat la prietenul sau bun pentru fertilizare in vitro, insa vedeta prefera discretia si nu vorbeste despre acest subiect lasand lumea sa vorbeasca. Din spusele ei se intelege, insa, faptul ca va creste copilul fara a se casatori cu tatal acestuia. Amandoi poarta un inel cu o insemnatate aparte.

”Este un inel de angajament de crestere a copilului, angajament ca suntem parinti pe viata. Este un inel despre care la inceput nu am stiut ce inseamna. Am aflat de la creatoarea lui ca este un inel care simbolizeaza sarcina”, a declarat Amalia pentru Life.ro.

amalia-enache-insarcinata

Foto: Alex Galmeanu

“Vestea ca este insarcinata a primit-o in timp ce se afla in vacanta in America de Sud, anul trecut, in luna decembrie. “In povestea mea, in povestea aceasta legata de cresterea copilului, in ceea ce ma priveste, este multa libertate. Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt… deja este! A calatorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, noaptea la 3, prin Uruguay…
Nici nu stiam ca sunt insarcinata si asa s-a nimerit, sa aflu acolo acest lucru.

De altfel, in America de Sud am si ales numele. Revenind la povestea cu discretia, daca e ca lumea sa afle, sa afle! Nu e treaba mea sa povestesc. Crede-ma, in tot acest timp eu am avut niste iubiri foarte savuroase de care presa nu a stiut! Am ramas insarcinata foarte usor, insa nici asta nu vreau sa trambitez, fiindca sunt femei pentru care sarcina a venit dupa chinuri sau asteptari indelungate, de aceea nu sunt in masura sa am un discurs despre acest subiect”, a adaugat vedeta pentru sursa citata.

Scrie un comentariu