ADPM Beauty

Amalia Enache, transformata in Shakira de specialistul Moroccanoil

Scris de Alexandru Manea

Amalia Enache a participat ieri la evenimenul de lansare al noilor produse de inrgijire a parului deteriorat, Moroccanoil Repair, ocazie cu care i-a fost efectuata o schimbare de look impresionanta de catre unul din cei mai renumiti hairstylisti si traineri din lume.

Amalia Enache, transformata in Shakira de specialistul Moroccanoil

Sosita la eveniment cu parul strans, asa cum obisnuieste sa faca in mai toate aparitiile publice, vedeta TV s-a lasat pe mainile dibace ale lui Franck Perez, Moroccanoil Art Director, iar rezultatul este spectaculos.

Parul despletit i-a fost tratat cu lotiunea serum Moroccanoil Mending Infusion si apoi cu spray-ul de protectie termica Moroccanoil Perfect Defense, astfel ca buclele au capatat un aspect natural, sanatos si au putut fi stilizate cu usurinta. Specialistul a creat astfel un look latin, Ipanera Girl, Amalia fiind comparata de cei din jur cu celebra Shakira.

„Cand merg in vacanta in Barcelona sau in America de Sud obisnuiesc sa imi tin parul despletit astfel. Mi se intampla des ca cei de pe strada sa creada ca sunt Shakira. M-au strigat de multe ori astfel”, ne-a povestit amuzata Amalia Enache.

Produsele Moroccanoil ce au contribuit la construirea acestui look natural au fost lansate miercuri in Romania.

Este vorba de doua noi produse din colectia Moroccanoil Repair, destinate tratarii firului de par deteriorat.

Noua gama a fost lansata in cadrul unui eveniment ai carui invitati speciali au fost Franck Perez – Moroccanoil Art Director si Diana Balba – Brand Manger International Moroccanoil, precum si patru femei celebre din showbiz-ul romanesc, ce activeaza in domenii diferite si sunt admirate pentru frumusetea si sanatatea parului: Andreea Berecleanu, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu si make-up artistul Alexandra Craescu.

Diana Baicu, Director General Top Line Romania, compania distribuitoare a brandului Moroccanoil in Romania, a explicat proprietatile exceptionale ale noilor produse lansate, Diana Balba a prezentat campania internationala ce insoteste lansarea acestei game, in timp ce Franck Perez a punctat beneficiile noilor produse in crearea unei coafuri perfecte.

Moroccanoil a lansat in Romania noua campanie Fearless Beauty si produse noi din colectia Repair, pentru tratarea parului deteriorat

Moroccanoil Mending Infusion este o lotiune serum, avand la baza o tehnologie avansata cu ulei de argan , care nu doar ca ajuta la sigilarea varfurilor despicate, pentru un styling perfect, ci reface si contribuie la intarirea parului.

Moroccanoil Perfect Defense este spray pentru protectie termica, formula avansata cu ulei de argan, ce creeaza un scut de protectie termica unic, protejand parul impotriva deteriorarii cauzate de uneltele fierbinti de pana la 232°C.

Produsele Moroccanoil sunt distribuite in Romania de Top Line, si sunt disponibile in magazinul Top Line Shop, pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line.

 

DON’T LET HAIR DAMAGE HOLD YOU BACK #FEARLESSBEAUTY Nu lăsa părul deteriorat să te țină pe loc! Folosind produsele din colecția Moroccanoil Repair, sănătatea părului nu o să fie niciodată o problemă! Cu toții trecem la un moment dat prin experiența părului deteriorat. De la tratamentele chimice și instrumentele de hairstyle fierbinți până la curățarea zilnică, expunerea la clor și la soare, părul trece prin multe provocări. Rezultatul? Devine uscat, deteriorat, slăbit și frizant. Nu lăsați părul deteriorat să vă definească – produsele Moroccanoil vor rezolva această problemă! #moroccanoil #fearlessbeauty #toplineromania #arganeveryday #moroccanoilrepair @anca_sina_serea @silversonia @alexandracraescu @andreeaberecleanu

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania) on

Despre autor

Alexandru Manea

2 Comentarii

Scrie un comentariu