Stiri Interne

Amalia Enache si-a botezat fetita de Craciun

Scris de Administrator

Craciunul acesta a fost cu adevarat special pentru Amalia Enache care a decis sa isi boteze fetita in aceasta perioada magica a sarbatorilor de iarna. Momentul botezului a fost emotionant, iar Amalia a avut alaturi familia si cei mai apropiati prieteni.

„Am ales, impreuna cu preotul paroh, sa-mi crestinez fetita in a doua zi de Craciun, imediat dupa slujba de Liturghie. Catedrala Sfantul Iosif era impodobita cu brazi maiestuosi si cu scena Nasterii lui Iisus, iar slujba, la care au participat doar familia si cei mai apropiati prieteni, a fost extrem de emotionanta. Alma nu a plans deloc, nici in momentul botezului cu apa, si, cum ei ii place mult muzica, orga spectaculoasa a Catedralei si vocea calda a preotului au fascinat-o deplin. Mama ei, in schimb, a plans. Craciunul va avea de acum pentru noi si aceasta semnificatie”, a declarat Amalia Enache.

amalia-enache-botez-alma

Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro TV, a adus-o pe Alma pe lume in vara acestui an si, asa cum spune chiar ea, de fiecare data cand Alma zambeste, intreaga lume zambește alaturi de ea.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu