Stiri Interne

Cum se descurcă Amalia Enache ca mamă singură

Scris de Ana Kozma

Deja de 5 ani, Amalia Enache trăiește cel mai frumos și mai real sentiment de iubire. Acela de mamă. Și-a dorit enorm să aibă un copil, iar lucrul acesta s-a întâmplat. O bună perioadă de timp a crescut-o singură pe Alma, tatăl ei locuind departe, în America de Sud. Iată ce s-a schimbat și cât de greu spune vedeta că e pentru o mamă singură cu un copil.

Cum se descurcă Amalia Enache ca mamă singură

Amalia Enache și-a văzut visul îndeplinit în urmă cu 5 ani, atunci când a devenit mamă. Are o fiică minunată și perfect sănătoasă, iar asta îi aduce cea mai deplină fericire. A fost însă întotdeauna discretă și nu a vorbit public prea mult despre identitatea tatălui Almei. Se știa doar că el locuiește departe de România, în America de Sud. Așa că Amalia a fost multă vreme o mamă singură, neavându-l fizic aproape pe bărbatul iubit.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Amalia (@amaliaenache)

Amalia Enache, transformata in Shakira de specialistul Moroccanoil

„Este foarte greu, de aceea e important ca familia extinsă să se mobilizeze cumva în jurul unui părinte singur. Să ajute cât de mult cu putinţă. Când copilul e mic, cred că e greu şi în doi. Adesea, mama rămâne acasă să îngrijească copilul. Tot mamei îi revine partea mai grea, oricum ar fi. E şi natural şi firesc să fie aşa, dar e important să poată să ceară ajutor şi să fie „un trib“ în jur. Oameni care să ajute real, concret, nu cu sfaturi”, spune Amalia Enache despre viața de mamă singură, într-un interviu pentru Ok! Magazine.

Se pare însă că lucrurile s-au schimbat în ultimii ani. Deși nu dă detalii despre asta, Amalia lasă de înțeles că tatăl fetiței ei le este acum aproape. Tată de la care micuța Alma a moștenit umorul, spune vedeta.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Amalia (@amaliaenache)

„Lucrurile s-au schimbat deja de mult. Alma a fost şi la o grădiniţă de vară, în pădurea Băneasa, unde lucrurile se petrec exclusiv afară, cu multă joacă. Un loc unde a recuperat din anul trecut, cu grădiniţa mai mult închisă. Anul trecut, în schimb, a fost unul de supravieţuire, cumva. Între serviciu, care atât pentru mine cât şi pentru tatăl ei se întâmplă în concret, nu online, şi Alma, care a stat mai mult acasă”, a dezvăluit Amalia Enache.

La 5 ani, Alma își surpinde zilnic părinții. „Mă surprinde cel mai mult curajul ei, aptitudinile ei sportive, concentrarea când învaţă ceva. Mă surprinde cât e de sociabilă, cât de mult înţelege orice îi explic şi cum înfruntă orice provocare cu stoicism şi îndrăzneală”, adaugă Amalia.

Scrie un comentariu