Stiri Interne

Amalia Enache a aflat sexul copilului. Iata unde va naste!

Scris de Alexandru Manea

Amalia Enache a ajuns deja in trimestrul al doilea al sarcinii si a aflat ce va avea, baiat sau fetita. Prezentatoarea Stirilor Pro TV a decis si unde va naste in Bucuresti. Iata ce declara.

amalia-enache-gravida

Amalia Enache a ajuns deja in trimestrul al doilea de sarcina, urmand sa aduca pe lume primul sau copil in aceasta vara. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv a aflat sexul copilului, insa nu il divulga inca publicului, preferand discretia.

amalia-enache-premiile-gopo

“In minutele in care am asteptat rezultatul testului, inima imi batea sa-mi iasa din piept. Chiar ma gandeam ca imi bate inima ca la examenele importante pe care le-am avut de dat cand eram mica sau la primele transmisiuni in direct din viata mea, nu mai simtimesm demult asa de mari emotii”, a declarat Amalia Enache, pentru Ziarul Ring.

amalie-enache-bucurenci

Vedeta a ales sa nasca intr-un spital privat din Bucuresti, acolo unde lucreaza si medicul care ii monitorizeaza sarcina. “Voi naste intr-un spital privat, desi anumite experiente cu spitale private au fost mult sub asteptari (…). De fapt, imi urmez medicul in care am incredere acolo unde lucreaza, asa am luat decizia”, a adaugat ea.

Scrie un comentariu