Stiri Interne

Amal si George Clooney au tinut in casa un refugiat. Iata ce s-a intamplat!

Scris de Alexandru Manea

Sotii Amal si George Clooney au declarat ca au gazduit in casa lor din America un refugiat din Iraq, victima a actiunilor retelei ISIS. Iata ce declara vedetele.

Amal si George Clooney au tinut in casa un refugiat. Iata ce s-a intamplat!

Amal si George Clooney au ajutat un refugiat din Iraq sa se integreze in societatea americana si sa studieze pentru a ajunge sa aiba o cariera peste ocean. Hazim Avdal este un tanar iraqian, victima a actiunilor terifiante ale retelei ISIS, pe care Amal Clooney l-a cunoscut in calitate de avocat pentru drepturile omului.

Sotia lui George Clooney a aflat ca Hazim isi dorea sa studieze in America. Impresionata de povestea tanarului si de aspiratiile acestuia, Amal l-a ajutat sa ajunga in Statele Unite ca emigrant legal, cu toate actele in regula, si l-a gazduit in casa lui George Clooney din Kentuky.

Implicarea sotilor Clooney in ajutorarea refugiatilor este deja cunoscuta dupa ce cuplul a investit 20 de milioane de dolari in Fundatia Clooney ce vine sa ii ajute pe refugiati sa aiba un spatiu de locuit si sa aiba acces la educatie.

George Clooney revine la seriale TV. Iata unde il vom vedea!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu