Style Judgement

Amal si George Clooney au luat cina cu Printul Charles. Iata cum s-au imbracat!

Scris de Alexandru Manea

Amal si George Clooney au luat cina alaturi de Printul Charles, in cadrul unui eveniment caritabil derulat la Palatul Buckingham. Iata cum si-a facut cuplul aparitia.

Amal si George Clooney au luat cina cu Printul Charles. Iata cum s-au imbracat!

Printul Charles a organizat o cina caritabila la Palatul Buckingham in sprijinul Fundatiei Prince’s Trust. De aceasta data, printre invitati, s-au numarat si nume cunoscute din showbiz-ul international.

Cele mai rasunatoare au fost sotii Amal si George Clooney. Sotia actorului a ales sa poarte o rochie alba superba, cu o capa fina asimetrica, ce coboara pe un umar, pana la pamant. Vestimentatia a fost accesorizata cu un clutch auriu si cercei cu diamante.

Actorul a optat pentru clasicul smoking negru, cu papion. Printre invitati s-au aflat si   Chiwetel Ejiofor, Luke Evans, Tamsin Egerton, Josh Hartnett, Benedict Cumberbatch. Amal si George Clooney sunt prieteni apropiati ai Printului Harry si ai lui Meghan Markle.

Au participat la nunta lor de anul trecut si i-au gazduit in vila de langa lacul Como, in Italia. Printul Harry si Meghan Markle nu au participat la cina caritabila, fiind prezenti la un alt eveniment, o gala desfasurata la National Portrait Gallery.

AFI Gala

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyofficial) on

Cum arata copiii lui George Clooney

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu