Stiri externe

Ce miscare surpriza a facut Amal Allamudin, sotia lui George Clooney!

Scris de Christian Stan

Amal Allamudin, care s-a casatorit cu George Clooney in urma cu doar doua saptamani in cadrul unei ceremonii organizate la Venetia, este o femeie de cariera in adevaratul sens al cuvantului. Dupa doar doua saptamni de „luna de miere”, petrecute in Seychelles, sotia lui Clooney a facut o miscare surpriza.

amal-clooney2

Amal Allmudin s-a transformat in Amal Clooney si s-a intors deja in campul muncii, la doar doua saptamani de la nunta de la Venetia. Iata ca faimoasa avocata a ales sa poarte dupa casatorie numele sotului ei, George Clooney, insa femeia de cariera nu a putut sta departe de birou prea multa vreme si a inceput deja munca.

Amal Clooney a ajuns ieri la Atena, aceasta fiind angajata de Guvernul grec in incercarea de a obtine de la Guvernul britanic returnarea a doua statui de marmura care apartin Pantheonului din Atena. Cele doua obiecte de arta sunt expuse acum la British Museum, iar Amal va fi avocata grecilor in acest caz complicat.

amal-clooney

Faptul ca Amal a luat numele sotului a surprins pe multa lume, cu atat mai mult cu cat aceasta schimbare este neobisnuita in cazul femeilor de cariera. Amal si-a modificat sectiunea de pe site-ul ei de prezentare, iar modificarea a fost facuta zilele trecute, la putin timp dupa ce cuplul s-a intors din luna de miere petrecuta pe o insula privata din Seychelles.  

In urma cu cateva zile s-a aflat ca George Clooney si sotia lui si-au mutat resedinta langa Londra, la Berkshire, acolo unde si-au cumparat o vila superba, pentru care au platit fabuloasa suma de 10 milioane de lire sterline. 

Scrie un comentariu