Stiri externe

Amadeus, mesaj indraznet: „E vorba de moralitate!”

amadeus
Scris de Administrator

Trupa Amadeus a transmis pe Facebook un mesaj indraznet referitor la protestele antiguvernamentale din aceste zile.

Violonistele din trupa Amadeus au salutat inițiativa colegilor de la grupul Voltaj de a lansa o melodie-manifest. Ele au explicat de ce, in opinia lor, artistii ezita sa se exprime in legatura cu protestele antiguvernamentale din aceste zile.

amadeus

„Prea puțini artiști au ales să vorbească zilele astea. V-ați întrebat de ce?

Pentru că le e teamă să nu-i piardă pe cei care le iubesc muzica dar poate au alte preferințe politice.

Pentru că s-au întâlnit cu publicul lor de zeci de ori la concerte organizate de primării, fără să se uite ce culoare politica are primarul.

Pentru că au cântat de multe ori la petrecerile private sau de firmă ale multora dintre cei care au fost sau sunt acum pe buzele tuturor.

Pentru ca muzica este pentru toate sufletele, indiferent pe ce pătrățel am pus ștampila de vot.

Și totuși, acum nu mai este vorba despre politică. Este vorba despre MORALITATE. Și nu mai avem cum să tăcem. Respect, Voltaj! #rezist”, au scris fetele de la Amadeus pe Facebook.

Liderul Voltaj a povestit cum a apărut piesa-manifest. „Am fost în piață și, pur și simplu, în drum spre casă, când m-am retras de la miting, mi-au venit versurile în cap și nu am mai stat pe gânduri. L-am rechemat pe colegul meu de la clape, care mă însoțise la protest și am mers împreună în studio, unde am și înregistrat imediat”, a povestit Călin Goia pentru ziarulring.ro.

Scrie un comentariu