Stiri Interne

Amadeus lansează November Rain, tribut Guns N’ Roses, printr-un videoclip spectaculos

Scris de Alexandru Manea

Amadeus lansează propria variantă a hitului November Rain, semnat Guns N’ Roses, piesa cult a anilor ‘90, considerată o capodoperă a istoriei muzicii rock.

Amadeus lansează November Rain, tribut Guns N’ Roses

Varianta Amadeus, interpretată de cele patru artiste la vioară, violoncel și pian, este completată de un videoclip dramatic, semnat de echipa The Brothers M, si filmat în câteva dintre cele mai spectaculoase locații din România, mai puțin cunoscute de turiști.

Mesajul piesei November Rain este unul complex. O adevarată demonstrație de virtuozitate, noua producție Amadeus împletește sentimente contradictorii, vorbește despre iubire și gelozie, despre calm și revoltă, despre siguranță și incertitudine. Ploaia de noiembrie este melancolică, rece și apăsătoare, dar are puterea să revigoreze dorința de a schimba în bine ceea ce se întâmplă în viața noastră.

„Noi am crescut cu muzica trupei Guns N’ Roses, iar varianta noastră a piesei November Rain este un elogiu adresat acesteia și muzicii anilor rock glam.

Dar November Rain înseamnă și momentul deciziilor categorice din viață. Pornim la drum alături de acel cineva căruia îi oferim toată încrederea. Ulterior se întamplă să ne lovim de un zid de dezamăgiri. Se ivesc tensiuni, discuții, iar deznodământul depinde de abilitatea fiecăruia de a se dărui celuilalt, mai mult decât așteaptă să primească”, explică Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

De doi ani de zile, Andreea a îmbrățișat profesia de life coach. Experiența ei in această zonă a contribuit la mesajul pe care grupul Amadeus il transmite prin aceasta piesă:

”Pasiunea nu e de ajuns, iubirea se construiește în timp, cu grijă și răbdare. Sunt multe cupluri care ajung să se despartă pentru că nu înțeleg asta și fug la primul obstacol. Viața este formată din griji și preocupări, și atunci când găsești bulgărele de lumină, trebuie să-l crești, să ai grijă de el și nu să îl iei ca și cum ți se cuvine. În fiecare zi, cu răbdare” – incheie Andreea Runceanu.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internațională, concertând în ultimii 15 ani în peste 30 de țări, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, până la mari lansări de branduri de lux.

Artistele au sustinut concerte în cadrul show-ului Dior de la Monte Carlo, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, La World Expo Shanghai, la Opera din Barcelona, la o mare gală caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum și la evenimentele de lansare a unor noi modele auto și a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra și Dubai.

Detalii despre show-ul Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formației, www.amadeusmusic.ro.

#Amadeus #NovemberRain #QualityMusic

Scrie un comentariu