Stiri Interne Video

Amadeus lanseaza clipul „Perfect”. Celebra artista, Stela Enache, invitat special! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Amadeus lanseaza azi o noua piesa, Perfect, varianta instrumentala proprie a celebrului hit lansat la nivel international de Ed Sheeran. Melodia, al carei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiaza de un videoclip emotionant construit in jurul unei povesti de dragoste ce depaseste orice obstacol, chiar si pe cel al mortii.

Amadeus lanseaza clipul „Perfect”. Celebra artista, Stela Enache, invitat special! VIDEO

„Intreaga noastra cariera muzicala a fost dedicata iubirii si respectului pentru oameni. Multe din piesele noastre au fost alese ca Valsul Mirilor si primim multe mesaje de la fani de pretutindeni care ne spun ca melodiile lor au devenit un leitmotiv al relatiilor lor de iubire. ‚Perfect’ este, pentru noi, o piesa cu totul speciala care pretuieste acea iubire ce trece proba timpului, care devine mai puternica, mai solida, dupa multi ani de casnicie. Astfel de cupluri sunt mai sudate dupa decenii de stat impreuna. Mai mult decat atat, ne-am dorit sa evidentiem ca iubirea adevarata, cea perfecta, se implineste odata cu trecerea timpului si continua chiar si dupa moarte”, declara Patricia Cimpoiasu.

Pentru a exemplifica acest mesaj, cele patru artiste din Amadeus au inclus in videoclip un invitat cu totul special. Este vorba de Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii usoare romanesti, a carei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rand, un etalon al elegantei si al discretiei pentru publicul roman.

„Doamna Stela Enache si partenerul ei de scenariu, domnul Viorel Radulescu, apar, la inceputul videoclipului bucurandu-se de clipele petrecute impreuna, zambind si parcurgand albumul foto de familie, in care noi aparem in poze, ca cele patru fiice ale lor. La un moment dat, insa, in timp ce dansau, sotul doamnei dispare, iar doamna Stela Enache constientizeaza realitatea: clipele petrecute alaturi de sotul ei erau, de fapt, amintiri, dumnealui nemaifiind in viata. Chiar si dupa moarte, iubirea impartasita in timpul vietii nu si-a pierdut din intensitate. Este in videoclip un moment foarte emotionant cand se face liniste si se aud doar bataile inimii dumneaei, un moment ce transmite un sentiment apasator de singuratate. Atunci aparem noi, fiicele, si reusim, prin clipele petrecute impreuna, sa ii alinam durerea pierderii sotului. Prin noi, de fapt, prin copii, iubirea sotilor dainuieste, pana la urma, dupa moarte”, declara Andreea Runceanu.

Videoclipul este regizat de Dodo Mesaros si a fost filmat intr-o vila superba, cu un interior splendid, luminos, ce completeaza in mod ideal mesajul sensibil al melodiei.

Noua piesa Amadeus a fost lansata, ca si precedentele, la nivel international, fiind disponibila atat pe YouTube, cat si pe alte platformele muzicale, pentru fanii de pretutindeni ai trupei.

 

Compozitie: Jason Koenig, Ed Sheeran, Jenny Koenig, Andrew Kolvet, Murray Cummings (Perfect) & Pachelbel (Canon D)

Aranjament muzical: Xenti Runceanu

Regizor: Dodo Mesaros

Actori: Stela Enache & Viorel Radulescu

Camera op.: Rolf Vescan

Scenariu si montaj: Dodo Mesaros

Mix / master: Xenti Runceanu & Catalin Gusa

Foto: Cristian Lazarescu

Stilist: Alexandra Grama

Hairstylist: Cristina Grama / Iana Iordache – Fason Salon

Makeup: Mirela Vescan, Malvina Isfan & Ioana Cristea

Costum: Seroussi Romania

Aranjament floral: Raluca Toma

Dining: Restaurant Joseph by Joseph Hadad

Multumiri speciale: Adela Virgolici & Mario De Mezzo

 

Amadeus, mare succes in Mexic. Concert în cel mai luxos resort!

Scrie un comentariu