Stiri Interne

Romancele de la Amadeus au cantat la Venetia pentru Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez si alte staruri de la Hollywood

Scris de Administrator

Fetele de la Amadeus au sustinut recent un spectacol extravagant la Venetia, la St. Regis Hotel, de pe insula San Clemente, avand un public exclusivist din care au facut parte o multime de staruri de la Hollywood.

Amadeus-Michelle-Rodriguez

Amadeus si Michelle Rodriguez

Talentatele artiste din trupa Amadeus continua seria de concerte exceptionale peste hotare. Dupa Londra, Casablanca, Lagos (Nigeria) si Cannes, romancele au sustinut un spectacol extravagant la Venetia, la St. Regis Hotel, de pe insula San Clemente, in cadrul unui eveniment fastuos ce a inaugurat Bienala de Arta.

Amadeus-venetia-1

Amadeus a concertat in fata unui public exclusivist din care au facut parte celebritati internationale precum Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez (starul din Fast and Furious), Alexander Ludwig (starul din Hunger Games), precum si supemodelele Sigail Currie, Christopher Leoni ori vedeta de la Bollywood Jacqueline Fernandez.

Amadeus-venetia-2

Spectacolul Amadeus a fost conceput in colaborare cu renumitul artist Angelo Bucarelli, care a construit intreaga productie muzicala si vizuala.

Artistele din Romania au sustinut doua concerte pe parcursul aceleiasi zile. Au interpretat compozitii clasice precum Carmina Burana (Carl Orff), Bolero (Maurice Ravel), Carmen (Bizet), Waltz no2 (Dmitri Schostakovich) precum si coloana sonora a filmului Skyfall/James Bond, tema din Piratii din Caraibe sau coveruri ale pieselor Smooth Criminal (Michael Jackson) si We Will Rock You (Queen).

San Clemente Palace (Ph.Daniele Venturelli)

Lindsay Lohan

Artistele au oferit si o aparitie extrem de eleganta, purtand rochii Lia Aram si Rhea Costa, accesorizate cu bijuterii Preciosa, cu cristale de Bohemia.

San Clemente Palace(Ph.Daniele Venturelli)

Michelle Rodriguez

„A fost un eveniment grandios. Suntem fericite ca am avut un mare succes. Am cantat in fata unui public select, celebritati si oameni importanti din industria de film. Pe parcursul recitalului ne filmau cu telefoanele mobile, erau foarte relaxati, stiau sa se bucure de moment, chiar daca multi dintre ei erau mari vedete. Dupa concert au venit in culise sa facem poze impreuna. Michelle Rodriguez ne-a felicitat de mai multe ori si a spus ca ii place foarte mult cum cantam si cum ne prezentam ca artisti”, povesteste Andreea Runceanu.

Amadeus-venetia-3

Cu doua saptamani mai devreme, artistele de la Amadeus au fost invitatele speciale ale unei mari gale caritabile organizata la Le Grand Hotel in timpul Festivalului International de Film, in fata unei audiente selecte formata din actori, oameni de afaceri, diplomati si jurnalisti.

Amadeus-venetia-2

Spectacolul live pe care l-au pus in scena s-a bucurat de un succes notabil, fiind transmis inclusiv pe ecrane gigant plasate in Nisa, Cannes, Monte Carlo si Saint Tropez.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala. Artistele au concertat in ultimii 13 ani in peste 50 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

Amadeus-venetia-4

Muzica pe care o interpreteaza este universala si apreciata pe toate meridianele, recent jurnalistii de la o faimoasa revista din America numindu-le „una din cele mai originale trupe din Europa”.

Detalii despre noul show live Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formatiei, www.amadeusmusic.ro.

Credit Foto: Marooni

Scrie un comentariu