Stiri Interne Video

Amadeus au cantat pentru Vladimir Putin si presedintele Kazahstanului, la Astana

Scris de Administrator

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au cantat zilele trecute la Astana, iar printre spectatori s-au aflat Vladimir Putin si presedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev.

Amadeus-concert-Kazahstan-2

Artistele din trupa Amadeus au sustinut un concert extraordinar la Astana, cu ocazia aniversarii a 75 de ani a presedintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, eveniment la care au luat parte si Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, si Alexander Lukashenko, presedintele Belarus.

Amadeus-concert-Kazahstan-1

Talentatele artiste din Romania au fost alese de presedintele Kazahstanului la recomandarea naistului moldovean Constantin Moscovici, Artist al Poporului in Republica Moldova, alaturi de care Amadeus pregatesc turnee internationale.

Amadeus si Constantin Moscovici

Amadeus si Constantin Moscovici, Artist al Poporului in Republica Moldova

Artistele au fost invitati speciali ai marii gale cu circuit inchis, un eveniment exclusivist ce a excelat prin grandoare si lux, si care a celebrat nu doar Ziua Nationala a tarii, ci si ziua de nastere a liderului acesteia, ajuns la 75 de ani.

Artistele de la Amadeus au cantat live doua piese cerute in mod special de Nazarbayev, „Carmen” si „Hijo de la Luna”, actul lor artistic atragand ropote de aplauze la final, inclusiv din partea marilor lideri prezenti la eveniment.

Amadeus-Il-Divo-Kazahstan

Alaturi de Amadeus au mai concertat si celebrii artisti internationali din grupul crossover Il Divo, precum si cei mai mari artisti din Kazahstan, interpreti de muzica traditionala, simfonica, opera, pop, dar si balet si dansuri de societate.

Artistele au descoperit cu aceasta ocazie si impresionantul oras Astana, construit de la zero in urma cu 17 ani.

Amadeus-concert-Kazahstan-4

„Presedintele Nazarbayev a decis acum 17 ani sa mute capitala aici, asa ca a construit orasul de la 0. Investeste enorm in cultura, arta si educatie, este absolut impresionant cate cladiri, majoritatea futuriste, sunt pentru opera, sali de concerte, universitati, conservator. Nivelul cultural este in continua crestere. Am inteles ca trimite tineri in vest tot timpul pentru educatie, iar, cand doreste sa construiasca ceva in tara, aduce cei mai buni arhitecti de peste tot din lume pentru a ridica ceva original si de calitate. Am vizitat Bayterek Tower, de unde am vazut toata Astana, Palace of Peace and Reconciliation, o piramida unde este si o sala de opera numai din lemn special pentru a avea cea mai buna acustica”, povesteste Andreea Runceanu.

Amadeus-Astana-Bayaterek Tower

Amadeus, trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala, a concertat in ultimii 13 ani in peste 30 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

Amadeus-Astana-Bayaterek Tower-2

Astfel s-a intamplat in ultimele luni cand artistele au sustinut concerte la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai.

Amadeus-nou2

Cu aceaste ocazii, artistele din Romania au promovat muzica de calitate, dar si valorile Romaniei in medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnalistii unei reviste din Statele Unite drept „una dintre cele mai originale trupe din Europa”.

Amadeus-show-feat-Xenti

Prin noul show-concept pe care l-a lansat, Amadeus a devenit una dintre cele mai apreciate si cerute trupe in vederea sustinerii de concerte, inclusiv la petrecerile corporate, din Romania si de peste hotare.

Detalii despre show-ul Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formatiei, www.amadeusmusic.ro.

Scrie un comentariu