Stiri Interne

Amadeus a cucerit India. Concert printre milioane de stele la cel mai mare eveniment de la Bollywood

Scris de Alexandru Manea

Trupa Amadeus a susținut un concert memorabil în India. Cele patru artiste din România au fost invitate de reprezentanții celei mai mari case de producție de film și muzică de la Bollywood pentru a oferi un recital de neuitat în cadrul evenimentului ce aniversează 25 de ani de existență a companiei.

Amadeus a cucerit India. Concert printre milioane de stele la cel mai mare eveniment de la Bollywood

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Laura Lăzărescu i-au impresionat pe cei peste 3500 de invitați prezenți pe National Sports Club, printr-un concert live la standarde înalte, așa cum și-au obișnuit publicul de pretutindeni și pentru care sunt atât de apreciate pe toate continentele.

Scena pe care au evoluat a fost la fel de spectaculoasă precum recitalul. Artistele din România au evoluat în mijlocul a milioane de stele proiectate pe un ecran imens, de 25 de metri lungime, creându-se o atmosferă de basm.

Printre invitați s-au aflat oameni cheie din industria de entertainment internațională, precum și vedete TV și de cinema de la Bollywood.

În cele patru zile petrecute în Mumbai, artistele au avut ocazia să descopere mixul fascinant al orașului: de la templele pitorești, străzile aglomerate, până la hotelurile de lux și zgârie norii impresionanți din cartierele de afaceri ale metropolei.

Amadeus este în prezent cea mai de succes trupă din România la nivel internațional. Prin muzica universală pe care o compun și o interpretează și prin prestațiile live impecabile, cele patru artiste concertează în toate colțurile lumii, la cele mai prestigioase evenimente.

Amadeus a concertat recent în Dubai, la Atlantis The Palm, alături de Lara Fabian, în Paris, pe scena renumitului La Palace,  în impresionantul Colosseum El Djem din Tunis, amfiteatrul roman, patrimoniu mondial UNESCO, unde s-a filmat și celebra peliculă Gladiatorul, precum și în Salle des Etoiles, Monte Carlo, în show-ul casei de modă Dior.

Credit foto: Marooni

Colors of #mumbai #amazingindia

A post shared by AMADEUS Electric Quartet (@amadeus_quartet) on

#hindurituals #amazingindia

A post shared by AMADEUS Electric Quartet (@amadeus_quartet) on

Scrie un comentariu