Stiri Interne

Amadeus a cantat la World Economic Forum in Elvetia in conditii de maxima securitate

Scris de Alexandru Manea

Artistele din trupa Amadeus iși completeaza portofoliul impresionant de concerte internationale in locatii exclusiviste cu un spectacol pe care l-au oferit unor mari demnitari prezenti la World Economic Forum.

Amadeus a cantat la World Economic Forum in Elvetia in conditii de maxima securitate

Este vorba de un concert pe care l-au sustinut in Elvetia in cadrul prestigiosului eveniment, pentru care conditiile de securitate s-au aflat la cel mai inalt nivel.

Artistele din Romania au fost invitate sa asigure recitalul principal al acestui eveniment ce are loc anual in Elvetia, in fata a peste 2500 de invitati speciali, directori ai celor mai mari companii internationale, lideri in industria de business internationala, politicieni, economiști și celebritati, eveniment in cadrul caruia se discuta și se stabilesc directiile generale in vederea imbunatatirii situatiei economice mondiale.

Pentru acest concert cu totul special, cele patru artiste au pregatit un repertoriu atent ales, ce a inclus, in premiera și valsul Snow Storm, semnat de compozitorul rus Georgy Sviridov.

Modul in care a decurs spectacolul a fost unul cu totul special. Scena a fost inconjurata de ecrane LED gigant pe care au fost proiectate imagini live cu pictura digitala pe care un artist plastic rus o realiza simultan.

In urma cu trei ani, artistele din trupa Amadeus au sustinut un alt concert pentru care au fost necesare conditii de securitate la cel mai inalt nivel. Atunci a fost vorba de evenimentul dedicat zilei de naștere a președintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, eveniment la care au luat parte și Vladimir Putin, președintele Federatiei Ruse, și Alexander Lukashenko, președintele Belarus.

Marea gala a fost organizata cu circuit inchis, un eveniment exclusivist ce a excelat prin grandoare și opulenta, si care a celebrat nu doar Ziua Nationala a tarii, ci si ziua de naștere a liderului acesteia, ajuns la 75 de ani.

Artistele de la Amadeus au cantat doua piese cerute in mod special de Nazarbayev, „Carmen” și „Hijo de la Luna”, actul lor artistic atragand ropote de aplauze la final, inclusiv din partea marilor lideri prezenti la eveniment.

Amadeus a lansat zilele trecute o noua piesa, Perfect, varianta proprie a celebrului hit lansat la nivel international de Ed Sheeran pentru care au reinterpretat una dintre cele mai frumoase teme clasice, Canonul in Re major de Pachelbel, impletind-o cu piesa lui Ed Sheeran.

Noua piesa Amadeus a fost lansata, ca și precedentele, la nivel international, fiind disponibila atat pe YouTube, cat și pe alte platformele muzicale, pentru fanii de pretutindeni ai trupei.

 

Compozitie: Jason Koenig, Ed Sheeran, Jenny Koenig, Andrew Kolvet, Murray Cummings (Perfect) & Pachelbel (Canon D)

Aranjament muzical: Xenti Runceanu

Regizor: Dodo Mesaros

Actori: Stela Enache & Viorel Radulescu

Camera op.: Rolf Vescan

Scenariu si montaj: Dodo Mesaros

Mix / master: Xenti Runceanu & Catalin Gusa

Foto: Cristian Lazarescu

Stilist: Alexandra Grama

Hairstylist: Cristina Grama / Iana Iordache – Fason Salon

Makeup: Mirela Vescan, Malvina Isfan & Ioana Cristea

Costum: Seroussi Romania

Aranjament floral: Raluca Toma

Dining: Restaurant Joseph by Joseph Hadad

Multumiri speciale: Adela Virgolici & Mario De Mezzo

 

Scrie un comentariu