Stiri externe

Alta nunta regala! Nepoata lui Grace Kelly se marita?

Scris de Administrator

Charlotte Casiraghi, fiica cea mai mare a printesei Caroline de Monaco si nepoata lui Grace Kelly, se pare ca s-a logodit cu iubitul ei, Dimitri Rassam.

Charlotte si Dimitri sunt impreuna de un an si putin si nimeni nu se astepta ca el sa o ceara atat de repede. Insa, potrivit revistei People, cei doi s-au logodit in urma cu trei saptamani, in timpul unei vacante in Austria. Sambata, Casiraghi a aparut la cea de-a 64-a editie a Bal de la Rose, din Monte Carlo, purtand,pentru prima data, un inel cu diamante pe inelarul stang. Accesoriul se potrivea de minune cu rochia de seara cu pene, creatie Saint Laurent.

Se zvoneste ca nunta celor doi va avea loc in iulie, in Sicilia. Acolo, mama lui Dimitri, Carole Bouquet are o podgorie de 20 de acri. Nici logodna, nici nunta nu au fost inca oficial confirmate, insa, pasionatii de nunti regale au inceput deja sa viseze la o ceremonie ca in basme. Aceasta ar fi a treia nunta regala care ar avea loc pana la finala anului, dupa cea a printului Harry cu Megan Markle, in mai si cea a printese Eugenie, din octombrie.

#CharlotteCasiraghi & #DimitriRassam at the 2018 César Film Awards 🌸

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) on

Cum a fost la nunta Printului Christian de Hanovra din Peru

Charlotte, in varsta de 31 de ani, este a opta in linia succesiunii la tronul principatului Monaco. Ea are un fiu de patru ani, Raphael, cu actorul francez, de origine marocana, de stand-up comedy, Gad Elmaleh. Si viitorul sot al lui Charlotte, Dimitri, are o fiica de sase ani, din timpul casnicie cu modelul rus Masha Novoselova.

Scrie un comentariu