ADPM Coffee Break Style Radar

Allegra Versace, o mostenitoare in lupta cu anorexia

Scris de Alexandru Manea

Allegra Versace, mostenitoarea imperiului financiar lasat mostenire de renumitul designer Gianni Versace, s-a confruntat cu grave probleme de sanatate, mai exact cu anorexia. Iata cele mai inspaimantatoare aparitii publice ale tinerei de 29 de ani.

allegra-versace-anorexie

Allegra Versace este mostenitoarea a 50% din imperiul financiar al regretatului designer Gianni Versace. Acesta si-a impartit averea lasand jumatate Allegrei, nepoata sa, fiica surorii sale Donatella, cu modelul Paul Beck, fratelui sau mai mare 30% si 20% surorii sale, Donatella.

Allegra s-a ales astfel, odata ce a implinit 18 ani, cu jumatate de miliard de dolari si cu sarcina de a tine in frau un intreg imperiu in industria modei.

article-1394959-003E4F7A000004B0-962_468x485

Allegra, in copilarie, alaturi de unchiul ei, Gianni Versace

Allegra are acum 29 de ani si este factorul de decizie in ceea ce priveste traiectoria casei de moda Versace. Tanara s-a confruntat in trecut, insa, cu grave probleme de sanatate. Mai exact, cu anorexia, aparitiile sale publice fiind mai mult decat ingrijoratoare.

allegra

Alegra, inaintea perioadei in care s-a confruntat cu anorexiaallegra-donatella-versace

Allegra, alaturi de mama ei, Donatella Versace

Alegra s-a plans la un moment dat ca tot dezechilibrul emotional provine din perioada adolescentei cand nu mai suporta povara celebritatii si isi dorea sa aiba o viata linistita.

Mostenitoarea imperiului Versace a urmat tratamente specializate pentru a putea reveni la un stil alimentar echilibrat si a invinge astfel anorexia ce ameninta sa ii puna in periocol viata.

Scrie un comentariu