News Stiri Interne Vedete

Alina Sorescu si Anca Serea nasc IAR in aceeasi zi

Scris de Alexandru Manea

Alina Sorescu si Anca Serea se pregatesc sa fie din nou mame. Coincidenta, cele doua vedete vor naste din nou in aceeasi zi, la fel cum s-a intamplat si in urma cu doi ani de zile, in ianuarie 2014. Atunci, a fost o intamplare deoarece niciunul din cei doi copii nu s-a nascut la termen. Acum insa, ambele mamici sunt programate pentru nastere in aceeasi zi.

alina-sorescu-anca-serea-nastere

Sunt emotii mari pentru doua cupluri din showbiz-ul romanesc, care se pregatesc sa devina din nou parinti: Alina Sorescu si Alexandru Ciucu si Anca Serea si Adi Sana. Partea cu adevarat interesanta e faptul ca vedetele vor naste din nou, in aceeasi zi, adica peste exact doua saptamani, scrie Cancan.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-2

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu isi vor mari familia cu o fetita.Artista a intrat deja in concediu prenatal si va lua o pauza de cateva luni de activitate la Atelierul de Muzica ce ii poarta numele. In timpul sarcinii, Alina s-a ingrasat 12 kilograme, iar in prezent, pe ultima suta de metri, are grija sa o pregateasca pe Elena Carolina, fiica ei in varsta de 2 ani si trei luni, de venire ape lume a surorii sale.

anca-serea-adi-sina-familie-divort1

Anca Serea naste peste cateva zile. Vedeta a intrat in luna a noua a sarcinii, iar cel de-al cincilea sau copil este asteptat sa vina pe lume in orice moment. Bruneta va avea un baietel caruia ii va da tot un nume biblic, asa cum a procedat si in cazul celorlalti copii ai sai. Micutul va fi botezat Moise.

alina-sorescu-cristina-rus-dana-rogoz-anca-serea-copii-viva

Cele doua mamici au nascut in aceeasi zi si la inceputul lui 2014. Mai intai, Anca Serea a nascut, pe cale naturala, o fetita, in primele ore ale diminetii. Bebelusul a venit pe lume la doua saptamani dupa ce s-au implinit cele noua luni de sarcina.

La randul ei, Alina Sorescu a nascut, prin cezariana, la ora 8 dimineata, o fetita. Elena Carolina a venit pe lume mai devreme cu aproape doua saptamani decat era stabilit. Alina Sorescu a optat pentru o operatie de cezariana si a ramas atunci internata in spital trei zile.

Scrie un comentariu