News

Alina Sorescu se mentine cu supa-crema de avocado

Scris de Alexandru Manea

Alina Sorescu a impresionat placut publicul afisand un look matur, glamour si foarte feminin in ca mai recenta sedinta foto realizata de Alex Galmeanu. Sotia designerului Alexandru Ciucu este acum o femeie matura, implinita iar acest lucru se vede cu ochiul liber din atitudinea ei.

Alina Sorescu arata acum mai bine ca oricand iar unul din secretele sale il reprezinta un fruct cu proprietati aproape miraculoase. Este vorba de avocado, pe care vedeta il ultilizeaza atat in alimentatie, cat si ca produs cosmetic natural.

„De curand am descoperit proprietatile pe care le are avocado asupra sanatatii organismului. Imi place sa il consum ca fel de mancare in forma cruda, nu tratata termic, ca desert, in salate, preparat ca supa-crema sau din cand in cand sub forma de guacamole. Are efecte tonice asupra organismului si beneficii antioxidante. Chiar daca are grasimi, se digera usor, fiind considerat unt vegetal”, declara Alina Sorescu.

Alimentul este folosit de ea si in ingrijirea tenului, mai precis prin masca hranitoare pe baza de avocado si miere. Tenul este intens hidratat fara urme grase la suprafata.

„Este de ajuns o jumatate de avocado bine copt si pisat pana devine pasta si un sfert de ceasca cu miere”, declara Alina, care se pregateste pentru o noua serie de cursuri la Atelierul de Muzica si Prestanta Scenica “Alina Sorescu”.

Noua preselectie pentru copiii cu varste intre 4 si 10 ani va fi organizata la nivel national. Auditiile vor avea loc sambata, 17 septembrie 2011, intre orele 10:00-16:00 la Palatul National al Copiilor (Bdul.Tineretului nr. 8-10, sector 4, Bucuresti, intrarea artistilor).

Indrumati de Alina, cei mici vor descoperi secretele unei prestatii artistice, vor studia canto adaptat varstei lor, vor invata cum sa-si stapaneasca emotiile in lumina reflectoarelor si sa se comporte natural pe scena, prin tehnici de stimulare a spontaneitatii si creativitatii, exercitii de dictie si deprindere a discursului liber.

„De cand lucrez cu cei mici la atelier, am redescoperit frumusetea copilariei si am rememorat farmecul anilor lipsiti de griji. Simt o mare satisfactie cand ii vad evoluand de la o saptamana la alta, cand observ apropierea care s-a creat intre noi si sunt mandra ca le pot insufla incredere”, declara Alina Sorescu.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu