Stiri Interne

Alina Sorescu naste de Pasti?

Scris de Alexandru Manea

Alina Sorescu mai are putin si intra in luna a opta de sarcina. Sotia lui Alexandru Ciucu va deveni din nou mama la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lui mai, posibil chiar de Pasti, sarbatoare care pica in acest an pe 1 mai.

alina-sorescu-fetita

Alina Sorescu se apropie cu pasi repezi de cea de-a doua nastere din viata sa. Artista mai are putin si intra in luna a opta de sarcina, iar la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lui mai va aduce pe lume cel de-al doilea copil, tot o fetita, pe care il are cu sotul ei, designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru-Ciucu-Alina-Sorescu-fetita-rupere-turta-1

Acesta ii este tot timpul alaturi artistei, are grija ca aceasteia sa nu ii lipseasca nimic, iar, in momentul nasterii, va fi prezent in sala de operatie, asa cum s-a intamplat si la venirea pe lume a primei lor fetite, Elena Carolina, in luna ianuarie 2014.

alexandru-ciucu-alina-sorescu-elena-carolina

“La prima nastere a asistat, deci cu siguranta o sa asiste si a doua oara, sa vada el cum se face! Sa fie el acolo sigur ca e copilul lui, e foarte, nu stiu, posesiv asa in momentul in care e ceva al lui”, a declarat Alina pentru Libertatea.

aleandru-ciucu-alina-sorescu-copil

Scrie un comentariu