Stiri Interne

Alina Sorescu ii aduce un omagiu lui Edith Piaf! A reinterpretat intr-o maniera proprie piesele legendarei artiste!

Scris de Administrator

Pentru prezentarea de anul trecut a colectiei „Lady vs. Gentleman” semnata Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a inregistrat cateva melodii ale regretatei Edith Paf, reorchestrate de Andrei Tudor si interpretate de ea intr-o maniera exceptionala. Iata cum suna!

alina-sorescu-edith-piaf

Anul trecut, la prezentarea colectiei „Lady vs. Gentleman” a celebrului designer Alexandru Ciucu, invitatii au avut ocazia sa asculte, drept coloana sonora, piese ale regretatei Edith Piaf, reorchestrate de Andrei Tudor si interpretate intr-o maniera exceptionala de Alina Sorescu.

Toata lumea a ramas impresionata de felul in care Alina a reusit sa cante melodiile cu parfum de Paris interbelic, intrebandu-se de ce artista nu scoate pe piata un album-omagiu adus legendarei Edith Piaf. Cu siguranta ca, daca acest lucru se va intampla, materialul discografic ar avea un succes foarte mare, intrucat reprezinta ceva inedit si cu totul special.

La mai bine de un an si jumatate distanta de prezentarea colectiei „Lady vs. Gentleman” si de punerea in practica a acestui proiect deosebit, Alina Sorescu a postat astazi pe Youtube cateva dintre cantecele lui Edith Piaf reinterpretate de ea intr-o maniera proprie, informandu-si si amicii virtuali de pe Facebook despre acest lucru.

„Dragilor, iata unul dintre cele mai speciale proiecte la care am luat parte. Ca de obicei sunt alaturi de Alexandru la prezentarile lui, iar pentru lansarea colectiei de anul trecut ’Lady vs Gentleman’ am gandit impreuna un concept unic in ceea ce priveste coloana sonora.

Am vrut sa readucem atmosfera Parisului interbelic si cantecele celebrei Edith Piaf. Am reorchestrat cateva dintre ele cu ajutorul lui Andrei Tudor si le-am interpretat in felul meu. Noi ne mandrim cu ce a iesit… De atunci am tot fost intrebata de aceste cantece si m-am gandit ca ar fi frumos sa le impartasesc si cu voi”, a scris Alina pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu