News

Alina Sorescu: “Atelierul de muzica este marea provocare a vietii mele!”

Scris de Administrator

Alina Sorescu sustine ca cea mai mare provocare a vietii ei si, implicit, una din marile sale realizari, este Atelierul de Muzica si Prestanta Scenica, locul unde preda si ii invata pe copii tainele muzicii si a spectacolului.

Artista spune ca, de fiecare data cand ajunge in preajma elevilor sai, isi incarca bateriile si isi retraieste copilaria.

Sambata, 27 octombrie, Alina Sorescu va sustine, alaturi de elevii sai un nou spectacol, la Sala Mica a Palatului Bucuresti, orele 11, la finalul caruia va avea loc si preselectia pentru noile cursuri ale Atelierului de Muzica si Prestanta Scenica Alina Sorescu.

In juriu vor face parte si compozitorii Andrei Tudor, Mihai Alexandru, precum si Claudia Iordache de la Radio Romania Actualitati. Intrarea este libera.

“Sunt multi copii talentati care ar putea sa isi cultive harul cu care s-au nascut. Este de dorit ca parintii sa isi indrume copiii inca de la varsta frageda spre astfel de activitati artistice. Cursurile de acest gen ii ajuta nu doar sa isi cizeleze modul de interpretare vocala, ci si sa devina dezinvolti atunci cand sunt in centrul atentiei.

Imi place enorm sa le impartasesc celor mici din trucurile pe care le-am invatat in toti acesti ani petrecuti pe scena si pe sticla. Am dezvoltat propriile mele metode de captare a atentiei si de a-i determina sa studieze cu placere.

Atelierul de Muzica si Prestanta Scenica este provocarea vietii mele de pana acum si un vis implinit, locul in care ma incarc cu energie pozitiva si prin care imi retraiesc copilaria!”, declara Alina Sorescu.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu