Stiri Interne

Alina Sorescu a compus si a cantat la botez o piesa pentru fiica ei! Detalii de la eveniment!

Scris de Administrator

Slujba de botez a micutei Elena Carolina, fiica Alinei sorescu si a lui aLexandru Ciucu, dar si petrecerea ce a urmat la Palatul Mogosoaia, au fost momente deosebite, presarate cu multe surprize care i-au emotionat de-a dreptul pe cei peste 200 de invitati. Iata cateva detalii de la marele eveniment!

botez-elena-carolina

Dupa slujba de botez a fiicei lor, Elena Carolina, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au organizat duminica seara o petrecere la Palatul Mogosoaia, la care au luat parte peste 200 de invitati.

Printre acestia, si persoane publice, prieteni ai cuplului, precum Elena Basescu si Bogdan Ionescu, Catalin si Andra Maruta, Elwira si Mihai Petre, Adelina Pestritu, Madalin Ionescu, Nico, Vlad Mirita, Paula Chirila si Cristina Cioran, Oana Roman, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina, Andrei Duban, Dragos Mostenescu, Andreea si Cabral Ibacka, Giulia Nahmany, Iris Serban, Petru Luhan, Monica si Dragos Stoica, Sorin Marcus si Florentina Opris.

botez-elena-carolina1

Micuta Elena Carolina a primit o multitudine de cadouri.

“Inca nu le am desfacut, dar a primit nenumarate cadouri. Cand le-am adus acasa, s-a umplut sufrageria de cadouri si de flori”, spune designerul vestimentar.

In toiul petrecerii, Elena Carolina a fost vizitata de trei ursitoare care i-au prezis o viata frumoasa, plina de bucurii si realizari.

botez-elena-carolina2

“I-au ursit cate-n luna si in stele, sa fie sanatoasa, sa isi iubeasca parintii, bunicii si strabunicii, sa fie harnica, dar si darnica, sa iubeasca si sa fie iubita, sa aiba bani si noroc in viata si sa straluceasca in tot ce va face”, marturiseste Alina Sorescu.

Doua momente speciale au avut loc imediat dupa servirea tortului.

Mai intai, Elena Carolina a avut primul sau dans in public alaturi de tatal ei, pentru ca apoi mama ei, Alina Sorescu, a interpretat o piesa cu versuri compuse chiar de ea, dedicata micutei.

“Pentru mine, cel mai emotionant moment a fost melodia pe care Alina i-a dedicat-o Elenei Carolina si pe care i-a cantat-o live acappella in fata tuturor invitatilor, cu versuri scrise special pentru cea mica”, declara Alexandru Ciucu.

Elena Carolina a fost crestinata duminica la biserica din incinta Palatului Mogosoaia. Ceremonia a avut loc in prezenta nasilor, a bunicilor micutei, a rudelor si a prietenilor apropiati ai parintior sai.

Special pentru botez, Alexandru Ciucu a adus din Israel apa din Iordan, sfintita, cu care Elena Carolina a fost crestinata.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu