Stiri Interne

Alina Pușcaș s-a vindecat de COVID-19. Mărturisirea prezentatoarei!

Scris de Ana Kozma

După aproape o săptămână petrecută în Spitalul ROL 2 din curtea Institutului „Ana Aslan”, iată că Alina Pușcaș a fost declarată vindecată de COVID-19. Vezi aici mărturisirea vedetei tv!

Alina Pușcaș s-a vindecat de COVID-19. Mărturisirea prezentatoarei!

În urmă cu aproximativ o săptămână, Alina Pușcaș a fost depistată pozitiv cu temutul virus COVID-19. Deși era asimptomatică, vedeta a fost nevoită să plece de lângă familie. S-a internat în Spitalul Mobil ROL 2 din curtea Institutului „Ana Aslan”.

Prezentatoarea emisiunii Antena 1 s-a simțit bine pe tot parcursul șederii în spital. Și-a ținut aproape permanent fanii la curent cu starea ei. Totuși, a trebuit să rămână internată. Procedura spune că pacienții infectați cu COVID-19 rămân în spital până ce două teste consecutive ies negative.

Ei bine, după aproape o săptămână petrecută într-un cort al Spitalului ROL 2, Alina Pușcaș a primit vestea cea bună. A fost declarată vindecată și s-a putut astfel întoarce în sânul familiei.

„Am profitat din plin de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu. Vin din nou optimistă, la fel de optimistă ca şi atunci când eram infectată. Am zâmbetul pe buze şi dorinţa de a merge mai departe. Eventual, aş vrea să creez un nou hashtag, există viaţă foarte frumoasă şi după COVID.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_) pe

Pentru mine, cel puţin, nu a fost o catastrofă. Pentru alţii este în continuare o luptă. Dar, până la urmă, fiecare cu norocul lui, cu organismul lui mai mult sau mai puţin puternic”, a dezvăluit Alina Pușcaș pe InstaStory.

De ce este și mai periculos Coronavirusul pentru Marcel Pavel

Scrie un comentariu