Stiri Interne Vedete

Alina Laufer si Jorge s-au impacat. Ce decizie au luat cei doi

Scris de Alexandru Manea

Razboiul pare sa se fi incheiat intre Alina Laufer si Jorge. Cei doi fosti parteneri de viata s-au luptat prin tribunale, insa au cazut la pace si au decis cum vor imparti custodia fiica lor de acum inainte.

jorge-alina

Cei doi s-au impacat de dragul fiicei lor, Karina, dupa ce Alina si-a dat in judecata fostul sot pe motiv ca nu platea pensie alimentara la timp. Mai mult, aceasta a obtinut executarea silita a artistului pentru restante de 23.000 de lei. Acum totul va fi dat uitarii si se vor intelee fara ajutorul avocatilor in privinta cresterii fiicei lor.

alina-laufer-jorge

Alina si George au divortat in urma cu patru ani, insa spun ca nu mai exista resentimente: „Noi ne înţelegem super bine, Karina ştie. Avem discuţii tot timpul legate de ea, vine acasă, o ia pe Kari. Suntem foarte mândri de ea. E foarte talentată. Cântă la pian, face canto şi e mândria familiei. Ne bucurăm cu toţii”, a povestit Alina la Prima Tv.

prima-zi-de-scoala-jorge

Jorge va petrece Pastele alaturi de sotia si fiica lui la Paris, spre incantarea micutei care abia asteapta sa ajunga la Disneyland. Artistul este casatorit cu Ramona Podea, care i-a devenit sotie la doar cateva luni dupa divort. Si Alina s-a recasatorit, cu omul de afaceri Ilan Laufer, alaturi de care spune ca este foarte fericita.

Scrie un comentariu