Stiri Interne

Alina Ionescu tine Agenda Cerbului de Aur

Scris de Alexandru Manea

Alina Ionescu se alatura echipei Festivalului Cerbul de Aur. In fiecare zi, buletinul informativ al evenimentului ne prezinta cele mai importante stiri si culisele evenimentului de la Brasov.

Alina Ionescu tine Agenda Cerbului de Aur

Incepand din 24 august, „Agenda Cerbului de Aur” ne tine la curent cu cele mai noi informatii despre Festivalul de la Brasov, care debuteaza miercuri, 29 august. In fiecare zi, de la 9.55, 13.55 si 19.55, la de TVR 1, TVR HD, TVR Moldova si TVR International, in prezentarea frumoasei Alina Ionescu, cunoscuta publicului din sitcom-ul TVR „Sat TV”, dar si din emisiuni de divertisment.

Alina Ionescu se alatura astfel echipei Cerbului de Aur si, timp de 10 zile, ne va arata, intr-un scurt buletin informativ de 5 minute, ultimele pregatiri inainte de startul evenimentului si apoi fiecare zi de Festival.

Realizata de Mihai Razus intr-o maniera inedita si incarcata de umor, „Agenda Cerbului de Aur” ne va oferi interviuri cu prezentatorii Festivalului International, vedetele care sustin recitalurile si organizatori din Televiziunea Romana, dar si informatii despre evenimentele care au marcat ziua respectiva si ce ne asteapta in urmatoarea zi.

Ca realizator al seriei de emisiuni <Povestea Cerbului>, am vizionat deja toate editiile Festivalului si toate <Agendele> din 1968 pana in 2009. Asadar, pornim la drum cu aceasta experienta. Sper ca ne vom ridica la nivelul <inaintasilor> nostri sii va asigur ca va vom delecta cu informatii si <picanterii> zilnic, din Piata Sfatului!”, ne promite Mihai Razus.

2018, la 50 de ani de la primul spectacol marca Cerbul de Aur, ne aduce o editia aniversara cu prezentatori si artisti celebri, nume importante ale scenei internationale. Astfel, serile de concurs si Gala Festivalului vor fi prezentate de Iulia Vantur alaturi de starul italian Gabriel Garko, iar prima seara de Aurelina Temisan si Ilinca Avram.

In perioada 29 august-2 septembrie, pe scena Festivalului din Piata Sfatului vor urca 18 concurenti din 15 tari si mari artisti care vor sustine recitaluri: Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton.

In anul Centenarului, editia aniversara a Festivalului va avea un format special, cu o Gala Aniversara, doua zile de concurs, o Gala a Festivalului si evenimente adiacente.

Evenimentul se va incheia cu o Gala Centenara, un spectacol folcloric produs si prezentat de Iuliana Tudor, ce va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis in direct si in exclusivitate pe TVR 1 si TVR Moldova.

Iulia Vantur prezinta Cerbul de Aur in locul Madalinei Ghenea

Despre Festivalul International Cerbul de Aur:

Festivalul International Cerbul de Aur a debutat in anul 1968 si a avut 17 editii, ultima dintre acestea fiind organizata in anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival international de muzicã organizat in Romania  si, in mod traditional, la Brasov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a gazduit aparitii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow si multi altii.

Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci si unul national, spectacolele organizate in cadrul festivalului adunand de un numar impresionant de spectatori si telespectatori din intreaga tara.

Scrie un comentariu