Carusel Stiri Interne

Alin Galatescu da de pamant cu Bianca Dragusanu

Scris de Alexandru Manea

Alin Galatescu se arata revoltat de nivelul la care a ajuns festivalul de moda Bucharest Fashion Week, in mod special prin prezenta „asa-zisului” designer Bianca Dragusanu. Criticul de moda o ataca pe roscata folosind cuvinte dure.

alin-galatescu-bianca-dragusanu

Alin Galatescu se alatura celor care privesc cu ingrijorare nivelul la care a ajuns festivalul de moda Bucharest Fashion Week. La editia din acest an, designerii consacrati nu mai participa, lansand loc unor nume despre care specialistii din moda nu au deloc cuvinte de lauda.

Printre acestea, si Bianca Dragusanu, participare care l-a scos din sarite pe Alin Galatescu. Criticul de moda a rabufnit pe Facebook atacand-o pe roscata cu cuvinte dure.

bianca-dragusanu-colectie-4

 

„BFW – acest festival fantoma, tragi-comic la extrem – si-a atins Minimul Absolut prin expunerea, oarecum publica, a asa zisei colectii, a asa zisului designer, de conjunctura: BD ! E hilar si inadmisibil cum cineva fara abilitati, fara cultura manifestata in vreun fel, tunata pana la auto parasire de sine sau nerecunoastere in oglinda, doar stand cu obstinatie in lumina reflectoarelor si cuplandu-se de conjunctura, sau nu, cu personaje publice, sa aiba acum aroganta sa se manifeste si intr-un domeniu profesional serios…ca „designer’… E jignitor, penibil si foarte romanesc ! Jenant pentru toata lumea!”, a scris  el pe Facebook.

Scrie un comentariu