News

Elena Udrea a divortat, insa fiul ei vitreg iubeste intens! Alin Cocos s-a mutat cu Gina Pistol?

Scris de Alexandru Manea

In timp ce parintii lui se refac dupa divort, Alin Cocos, fiiul vitreg al Elenei Udrea, pare sa se bucure de o relatie stabila cu Gina Pistol. Cei doi au fost fotografiati din nou impreuna, de aceasta data innoptand in acelasi apartament.

gina-pistol-alin-cocos

Alin Cocos si Gina Pistol sunt, probabil, cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc. Desi nu au recunoscut oficial ca au o relatie amoroasa, rezumandu-se doar la una de prietenie, cei doi au fost zariti in mai multe randuri impreuna.

Mai intai, la Paris, unde au petrecut un weekend intr-un club exclusivist, VIP Room, cu ocazia zilei de nastere a lui Alin.

Acolo au comandat sticle de sampanie scumpa, aduse la separeu cu artificii. La intoarcerea in tara, Gina Pistol si Alin Cocos au fost fotografiati de paparazzi Cancan.ro la terminalul sosiri al aeroportului Henri Coanda.

A fost rapid recunoscuta de reporteri, chiar daca roscata a incercat pe cat posibil sa isi asunda chipul sub o sapca sport.

gina-pistol-paris

alin-cocos-gina-pistol

Gina a infirmat relatia amoroasa cu Alin, spunand ca sunt doar buni prieteni, dar ca i-ar surande sa ii fie sotie si sa o aiba pe Elena Udrea ca si soacra.

“Nu a fost numai Alin la Paris. Am fost in jur de 12 persoane. Avem cativa prieteni comuni, eu si Alin. Noi doi ne stim de multi ani, iar acum suntem doar prieteni. Nu ne vedem altfel deocamdata, nu stim ce ne rezerva viitorul. De ziua lui i-am luat cadou o bratara. Daca ar fi sa fiu cu Alin, mi-ar placea sa o am soacra pe Elena Udrea. Daca ne e dat, poate vom fi impreuna, daca nu, nu”, a declarat ea recent.

bloc-alin-cocos

Zilele trecute, Gina si Alin au fost surprinsi din nou impreuna. Paparazzi de la Click i-au fotografiat intorcandu-se in Bucuresti pe DN1 si innoptand in apartamentul in care locuieste Alin.

Nu se stie insa daca au petrecut noaptea ca doi iubiti sau doar ca doi amici, asa cum sustin ca sunt, insa, cert este ca blondina nu a mai iesit din imobil pana dimineata.

Scrie un comentariu