Stiri Interne

Alice Peneaca este oficial divortata de Bobby Paunescu

Scris de Alexandru Manea

La aproape de un an de la despartire, modelul Alice Peneaca si producatorul de cinema Bobby Paunescu au divortat. Cei doi incheie astfel oficial casnicia care a durat doi ani.

Alice Peneaca este oficial divortata de Bobby Paunescu

Modelul Alice Peneaca si producatorul de film Bobby Paunescu s-au despartit in urma cu aproape un an, insa divortul a fost pronuntat abia zilele trecute. Cei doi au incheiat astfel casnicia ce a durat doi ani de zile.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 au dat luni sentinta definitiva in procesul pe care fotomodelul l-a deschis in luna iulie a acestui an. Magistratii au declarat desfacuta casatoria dintre Bobby Paunescu si Alice Peneaca, pe baza acordului celor doua parti. „Tip solutie: Admite cererea. Solutia pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost precizata. Declara desfacuta casatoria incheiata intre parti la data de 18.07.2015 si trecuta in Registrul de Stare Civila al Primariei Buftea, jud. Ilfov sub nr. …, prin divort pe baza acordului partilor. Dispune inaintarea prezentei hotarari catre Serviciul de Stare Civila al Primariei Buftea, jud. Ilfov pentru efectuarea cuvenitelor mentiuni pe actul de casatorie. Dispune ca reclamanta sa revina la numele purtat anterior incheierii casatoriei, acela de Peneaca. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 10.12.2018”, se arata in decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2.

 

View this post on Instagram

 

A little bit of self-love 😂#behindthescenes🎬 @kultho_foreverdiamonds

A post shared by Alice Peneaca (@alicepeneaca) on

 

View this post on Instagram

 

“Pearls are always appropriate.” – Jackie Kennedy Happy to share with you my campaign for @kultho_foreverdiamonds 🧡

A post shared by Alice Peneaca (@alicepeneaca) on

Alice Peneaca, cea mai buna aparitie de la Cosmopolitan, intr-un costum Styland

Scrie un comentariu